reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek bardzo się cieszę, że wszystko Ci się super ułożyło z TŻtem i mam nadzieję, że on się będzie tak starał już zawsze :):* duuuużo szczęścia i miłości:)
a to czyli jak chcesz zrobić test to istnieje ewentualność zafasolkowania??:>:>

Kinga nie obraziłam się tylko ostatnio mam mało czasu by usiaść i popisać z Wami:) ale kiedy mogę to piszę:)

Mi udało się dzisiaj dodzwonić do mojej danej gin i bardzo się z tego powodu cieszę ponieważ mogę już do niej chodzić i ona już będzie prowadzić moją fasoleczkę:) bardzo dobrze, że to początek bo to była moja pierwsza wizyta u innej gin i nawet jeszcze nie mam kasrty ani nic a te badania co zrobiłam to po prostu z wynikami pójdę już do swojej lekarki:):) cieszę się, że będę chodzić do zaufanej mojej pani doktor hehe:):)

reklama
Zosiek ale by było, ale by było ... ;D Już sobie to wyobrażam ;D A mieliście zabezpieczenie? Czy przerywany? i w którym dniu cyklu? :)

Kinga dziękuje ;** hehehe :)

Elisse czyżbyś miała na imie Wanda? :)

No to super Patrycja, że tak wszystko Ci się układa :* Trzymam kciuki za Twoją kruszynke !!
A ja dzisiaj widziałam koleżanke z dzidziusiem :) Dziewczynka ma nieco ponad miesiąc a jest taaaka słodziudka, że nie mogłam się napatrzec :)
Potem widziałam fryzjerke mojego TŻ z takim ogromnym, cudnym brzuszkiem :)
Ahh jak miło tak sobie popatrzec i pomarzyc :p

Ostatnia edycja:
Elisse narazie odkladam tzn hm..nie mysle o tym:)tak na miesiac musze najpierw sie odchudzic troche a potem moge dalej planowac fasolke:)

Zosiek hehe ale bylyby jaja gdybys byla w ciazy i pewnie tak jest oj powinnas sie cieszyc:) wiedzialam ze i tak do siebie wrocicie oby on naprawde zrozumial bledy i nie na chwile a na dluzej

Ja tak czytam i czytam i mam pytanko :tak: a nawet 2 :-D

Moge z Wami pisac ? :-)

Cannella a co Cie tak naszlo ze chcesz znac imiona wszystkich dziewczyn ? :confused::-)

Polna gdybyś uważnie czytała to byś zobaczyła kto to zapoczątkował ... Jak na razie to wszystkie znamy swoje imiona, znamy swój wiek, miejsce zamieszkania, wiemy jak wyglądamy itd i powiem Ci, że chyba żadnej z Nas to nie przeszkadza :)

Jeżeli chodzi o Twoj drugie pytanie to oczywiście, że możesz z Nami pisac ;) Cóż to za pytanie Pani Moderator ;D

Ostatnia edycja:
do czego dochodzi zeby moderator musial sie pytac czy moze z nami pisac hehe :)
bardzo nam milo ze do nas dolaczylas :)

reklama
@ nie przyszła jeszcze...ale wydaje mi się,że to przez pogodę:) przynajmniej mam taką nadzieję:) powiem Wam,że tak jak pisałam dzidziuś teraz nie jest mi trochę na rękę... ale zobaczymy:) a szanse zawsze jakieś są..co prawda jak pisałam nie skończył w środku no,ale przez chwile był...musielibyśmy mieć naprawdę "pecha",żeby od tego właśnie zaszła w ciąże, ale nigdy nie mów nigdy:) a wy jak sądzicie? mogę mieć fasolkę? chyba jak do jutra @ nie przyjdzie to dla świętego spokoju zrobię test...;>

witamy Panią moderator u nas:D:D może straciłam wątek,ale ile masz lat?:) bo imienia nie chcesz zdradzić:p:p

Do góry