reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Hejo dziewczęta,nie odzywałam się bo cały dzień wczoraj byłam u mojego_Oblewalismy jego zdaną maturkę.Dużo osób u niego w klasie niestety nie zdało gdzies z 40%:baffled::baffled:

Patrycja Kochanie na pewno wszystko bedzie dobrze,zobaczysz,to dopiero poczatek ciązy.

Kingaa mnie tez ciezko wybrać imię dla faceta;D

Polna witaj na naszym wątku:-):-):-):-):-)

Cannella gratuluje maturki!!!!!

Elisse mów nam jak sie nazywasz::-):-):wściekła/y::wściekła/y: bo tak nie ładnie nie przedstawioną być:cool2::cool2::cool2:

Cornellka gdzie się podziewasz?? Wiesiołeek kupiony??

Nie pamietam co jeszcze miałam napisać.Ogolnie to nasz watek troche się rozrasta widzę:tak::tak:

Ja mam dzisiaj 7dc,wiesiołek widzę trochę pomaga;-);-).Dzisiaj jadę z moim na 2 dni w góry ,wracamy w piątek.Najem się oscypków!!!!może one pomogą i zaciąże w tym cyklu;-);-)

reklama
Patrycja to nie tak ja nie chcialam cie urazic, :( mnie poprostu to imie sie nie podoba i tyle ale w zyciu nie chcialabym zmienic twojej decyzji :) najwazniejsze ze wam to imie sie podoba :) widzisz jak ja powiedzialam siostrze jak antoska bedzie miala na imie to na poczatku stwierdzila 'ty chyba nie skrzywdzisz tak dziecka?' no a potem sie przekonala :p. jezeli takie imie wam naprawde odpowiada i sie podoba to super ze jestescie zgodni! to najwazniejsze o to co kazda z nas mysli o tym to jest niewazne :) tzryamj sie cieplutko i sie nie przejmuj :* na pocieszeznie dodam ze mojej kuzynki coreczka to nicole i to bardzo ladna, grzeczna i i nteligentna dziewczynka :)

hej dziewczyny!

oj troche mnie nie bylo bo brak czasu a to praca a to moj facet a on nie moze wiedziec o tym forum przeciez:)

Patrycja moja kolezanka tak samo chce dac na imie swojej coreczce ktora juz w krotce przyjdzie na swiat w sumie to tatus wybral mimo iz mamusi sie nie podoba a moim zdaniem to imie jest takie inne niz wszystkie orginalne:)masza corka bedzie nazywac sie Zuzia to juz postanowione:)takie wymyslne nie bedzie pasowac do nazwiska wiec zeby nie bylo smiesznie musza byc zwyczajne imiona w naszym przypadku a dla chlopca podoba mi sie Filip i Adrian ale jemu niestety nie on wspominal o Patryk ale patrykow juz w rodzinie za duzo takze tez bylby problem:)

Patrycja Kochana nie matrw sie wszystko sie wporzadku dbaj o siebie i nie miej takich mysli bo Ci lanie sprawie! wrrrr wszystko jest napewno wporzadku a to ze nie masz dolegliwosci to super dla Ciebie:)

Cannella gratuluje!!!

jesli chodzi o wiesiolka to go nie kupilam...i nie kupie w tym miesiacu pozniewaz postanowilam ze najpierw musze schudnac a potem brac sie za staranie o dziecko bo pozniej gruba bede :( od dzis przechodze na diete zupkowo kislowa hehe:D i zero slodyczy :) i troche musze przestac myslec o tym dziecku jak sie teraz przytrafi to sie uciesze a jesli nie to nie bede nad tym ubolweac:)

ale goraco a u mnie w pracy nie ma klimatyzacji ugotuje sie znow:(

Mazia jak Ci super my tylko jeziorko w tym roku a w niedziele lecimy nad zalew bo u nas cos nowego otworzyli taka jakby plaze z roznymi bajerami ponoc super jest w sumie lepiej jakby zalew oczyscili ale im kasy szkoda

Dziękuje za gratulacje dziewczyny ;**
Tak w ogóle dalej nie moge się otrząsnąć z tej radości :D ehehehe :p

Patrycja co tam u Ciebie?

Cornelka teraz spokojnie mogłaś zaczac brac wiesiołka. Mi jednak za bardzo nie pomógł. Występuje o wiele więcej śluzu, teraz jest go dużo, jest wodnisty ale niestety nierozciągliwy ;(

A ja dziewczyny czekam już drugi dzień na @,ale jakoś się nie pokazuje....:/ nawet brzunio mnie nie boli, ale mam nadzieję,że wieczorem się pojawi:) lub jutro:p bo ostatnio dużo piłam, zmiana pogody i takie tam:)

Cannella jeszcze raz gratuluję:)

Swoją drogą muszę Wam powiedzieć,że mój eks to mój obecny znów:) ale to tak na marginesie:)

Ostatnia edycja:
Taaa ... Znowu jesteście razem? ;D Ale by było gdybyś była w ciąży ... ;P
2 dni .. hmm ... Kiedy testujemy?

Dziękuje za gratulacje ;*

canella ja ze spoznieniem ale tez gratulacje skaladam :p

zosiek no no a moze zaciazylas :p? ech jak to mowia 'stara milosc nie rdzewieje' :p

Ehehehe ja nic nie robie tylko wciąż dziekuje za gratulacje ;D
Dziękuje Matosiu kochana ;**

Dziewczyny gdzie się podziewacie?

Mam na imię, tak jak pewna panna, co Niemca nie chciała :-p Zosiek88 też się z moim TŻ rozstałam, trochę za dużo się rządził i miarka się przebrała. Tydzień wytrzymałam bez niego. Ale dzięki w temu wziął się trochę za siebie. Szkoda, że to musiało mieć postać takiego kalibru :baffled: za to przemówiło mu do rozsądku, aby być z kobietą trzeba się o nią starać :-) Cannella mój misiek kończył do tej pory, ale brałam tabletki. Jak jest u Ciebie? Cornellka już nie starach się o maluszka? Ja za to jestem jak patyk i chciałabym dostać trochę ciałka :tak:

reklama
No u mnie nie ma żadnego problemu. Wiem, kiedy mam płodne a kiedy nie. Mój TŻ również zdaje sobie z tego nieco sprawe ;) Poza tym jeżeli zdecydowaliśmy się na współżycie to jesteśmy gotowi zostac rodzicami :) Proste.

Poza tym wiem, że mój TŻ gdzieś tam głeboko w podświadomości również dziecka pragnie, bo jakie jest wytłumaczenie, że nie boi się kończyc we mnie? Gdyby się bał zostac ojcem na pewno by tego nie robił ;)

Do góry