reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka to nie sa tabletki a proszek do rozpuszczania w wodzie, ktory mam brac dwa razy dziennie. Bralam bo myslalam ze mi pomagaja, polepszylo mi sie....a dzisiaj pojechalam na zakupy, jak to po markecie, troche pochodzilam...pod koniec zakupow myslalam ze umre....krzyz i nogi odmowily posluszenstwa wrrrrr....a mialobyc lepiej :(

zosiek hehe mi tez mozesz przeslac ;P niestety ja nie ten rozmiar :( ty to taka chudzinka, a ja hehehe :D

ja to dzisiaj zauwazylam ze Łucja to tak sie zaczela rozpedzac, juz niewiele na czterech lata...tylko na dwoch :) w niedziele chrzciny...zyc nie umiera :| i do spowiedzi...tylko po co? jak ja nie mam sie z czego wyspowiadac heh :)

reklama
Zosiek też chętnie ciuszki pooglądam. Pięknie -teraz się czuję jak jakaś starucha :-p Mi dzisiaj przyszedł @ i zaczynam odliczanie dni cyklu i mierzenie temperatury :-D Cannella, na pewno niedługo temperatura podskoczy. Ja pare dni temu miałam duży spadek. Już nie mogę się doczekać końca @.

hej dzirewczynki :) widze ze staranka w toku :)
zosiek pewnie ci kamien z serca zszedl co? :) w koncu okres przyjdzie no i bedziesz spokojniejsza
kinga heh no to teraz mozesz uczyc ja jezdzic na rowerze :p a jak tak sie rozpedza to pewnie niedlugo dom bedziesz musiala obkladac matercami :p bo pewnie z duza predkoscia to ciezko sie malej zatrzymac :)

a my dzis podrzucilismy mala babci na caaala noc i poranek :) i idziemy na openera :) doslownie idziemy bo to jakies 10 minut drogi od nas :) wiec troszke sie pobawimy :) ale tesknie za mala juz :( no i to jej pierwszy calonocny wypad bez mamy i taty i do tego u babci

matosia udanej imprezy! bedzie dobrze zobaczysz :) heh lucja jak sie rozpedzi to pozniej leci na cztery lapy jak kot hehe ojj dlugo potrwa zanim bedzie potrafila sie zatrzymac sama ;)

jutro chrzciny i tak mi sie nei chce ze szok..ja nawet nie wiem z czego mam sie wyspowiadac?

mazia yhmmmm ale widoczki :) wygladasz jakbys miala 16 lat :) i to co najwyzej 16 :p

Ostatnia edycja:
oj widze sobota wszystkie baluja;-);-);-)

ja dzisija mialam super dzień,najpierw byłam nad wodą z 5 godzin,zjarało mnie niestety a wcale na slonsu nie lezałam:baffled::baffled:Potem grill z przyjaciółmi.A na koniec dnia pojechalismy na koncert dżemu!!! było SUPER!!! nie ma to jak POGO w japonkach:-D:-D:-D stopy mam tak posiniaczone ,ze szok.Ale było ekstra!

Witam Mamuski ;-) a My wczoraj bylismy na Brzozie(taki domek nad woda ) - heh fajnie bo sie wybyczylysmy z Ala :biggrin2: no ale gdybym wiedziala ze przyjedzie tez Maliwna z Kamilem(moj brat z zona) to bym wzyciu tam nie pojechala no ale jakos to wytrzymalam :sorry2:wogole patologia z Nimi jest bo w piatek brali slub cywilny ale brat nie zaprosil mnie , siostry ani nawet rodzicow :no:
no i az wstyd sie przyznac ale wypilam pare kilonkow wodeczki :zawstydzona/y::-D
ja ostatni raz pilam wodke chyba na swoim weselu to witala Nas kucharka przed sala weselna :szok::-D

No ale Ala dzis wstala taka marudna :baffled: co chwile tylko jeczy i jeczy , wszystko jej sie nie podoba ale to raczej przez ta pogoe bo wczoraj bylo tak ladnie a dzis juz pochmurno :dry:

Mazia ja sie zawsze zastanawialm jak mozna chodzic w japonkach :sorry2::confused:
raz chodzilam to myslalam mnie rozerwie :angry: nienawidze jak mam cos miedzy placami :-D

Zosiek to Ty tak samo jak ja :-) 2 szafy ubran a chodze ledwo w kilu rzeczach , nieraz zaczynam sortowac czy cos ale wmawiam sobie ze wywalac nie bede bo moze kiedys sie jeszcze zmieszcze :szok::-D
pozwolilam sobie przeczytac Twoje wczesniejsze posty bo nie kumalam o co chodzilo z tymi gorami ale juz wiem :dry:Straszna historia :blink:

Kinga to co za proszek jak nie pomaga ? :confused:a nie probowalas jakis tabletek przeciwobolowych - ketonal albo cos podobnego ? qrcze wspolczuje Ci :dry:

Polna no z bratem to na prawde jakas patologia,zeby tak bliskiej rodziny nie zaprosic.A rodzina panny młodej była???A japonki wygodne to uwielbiam:)

Kinga a nie bierzesz przypadkiem nimesilu??? on CI nie pomaga?? to jest bardzo silny lek,jesli oczywiscie jego bierzesz.

mazia nom byl ojciec Maliwny , niby jakies kuzynki i ciotki , Maliwna poprostu nie chciala zebysmy byli :sorry2: ehhh mi to obojetne ale jednak rodzice byli zli ze ich nie zaprosili !!

ja do japonkow nigdy sie nie przekonam :no::-)

wreszcie u Nas slonko wychodzi , potem wyjdziemy z Ala na pole ale to jak sie obudzi !!

Cannella to TY masz to samo co moja siostra :-) hmmm tak mysle i mysle jak sie nazwya ten najgrubszy palec , bo u reki to jest kciuk a u nnogi ? :confused:
no i wlasnie moja siostra kolo tego grubego palca ma dlugiego no ale nic sobie z tego nie robi i chodzi w japonkach :-):-D
wsumie ja mam na styk z tym grubym

A ta moja swiezo upieczona bratowa ma ogromny wplyw na brata :no: ciagle by Jej cos kupowal a jak brakuje mu kasy to przychodzi domnie albo do siostry pozyczac :sorry2: smichy i ahhy a najbardziej to chciala by wszystko bylo Jej - nawet o dom moich rodzicow sie dopomina ze nalezy sie Kamilowi :szok::-D:wściekła/y:

reklama
Witaj,ja rowniez mysle ze troszke za wczesnie za bobasa,dziecko to duza odpowiedzialnosc.Jestes jeszcze mloda-wyszalej sie troche skoncz jakas szkole,znajdz normalnego godnego Ciebie chlopaka i pozniej pomysl o dzieciatku;-).Kazda kobieta w mlodym wieku myslala o dziecku-jak fajnie by bylo gdybym byla w ciazy,a to niestety nie jest tak latwo w tym naszym zyciu,poczekaj troche-niedlugo ci przejda mysli i checi na dzidzie,teraz spedzaj duzo czasu ze znajomymi itp.Powodzenia w zyciu!!!!!!!!!

Do góry