reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

Widzisz Patrycja.Wszystko będzie dobrze.Wierzę,ze dostaniecie ten prezenicik na swój słub.I Cieszę sie ,ze ginka dała zielone światełko.

Powodzenia i trzymaj się.Wszystkie tutaj życzymy Ci jak najlepiej i jesteśmy z Tobą!

reklama
mazia rany tzryamam kciuki juz od dzisiaj :) no mam nadzieje, ze to fasolka bedzie! czekam, az jutro napiszesz
niunia90 a jaki wozek wybraliscie?
patrycja bardzo dobrze, ze nei ma przeciwskazan! teraz pewnie wpadliscie w wir przygotowan do slubu? :)
zosiek ja zawsze jak sie opalam to mam dwie biale plamy pod pachami :p

no a ja jutro dowiem sie czy dostalam sie na studia :)

matosiu a na co składałas?? ja chce (jesli nie bedzie fasolki) od wrzesnia zacząc jakieś zaoczne.

Własnie Patrycja Ty jestes na GWSH na Fizjoterapii jak Ci sie podoba?? bo tez na tym myslę,i w sumie nie drogo bo cos 350 miesiecznie.

Maziu dziękuje albo nie dziękuje żeby nie zapeszać!!

Matosia od wczoraj ostro działam z przygotowaniami bo mój TŻ to teraz dłużej w pracy jest do 18 więc większość na mojej głowie ale cieszę się bo przynajmniej nie siedzę bezczynnie a jego mi szkoda bo taki zmęczony teraz wraca:( a jeszcze szef go zdenerwował bo jak ja w czwartek zostałam w szpitalu i mu napisałam o tym to on w te pędy zadzwonił do szefa i zwolnił się na ten dzień i szybko z pracy przyjechał do mnie (z krakowa), na drugi dzień miałam mieć zabieg więc też zadzwonił że nie przyjdzie bo są rzeczy ważne i ważniejsze i powiedział, że nie ma opcji żeby przyszedł do pracy bo i tak myślami byłby przy mnie tumbardziej że moi rodzice są za granicą na wakacjach od dwóch tygodni. Ale do czego zmierzam - wczoraj poszedł do pracy a szef do niego zaczął się drzeć, że o takich rzeczach trzeba mówić wcześniej że nie przyjdzie i co on sobie wyobraża ...:/ tak jak my byśmy wiedzieli, że akurat tego dnia trafię do szpitala...:( ahhh ludzie niektórzy jednak są bezduszni:/

tak jestem tam i mi sie podoba bardzo ten kierunek. Jest bardzo przyszłościowy. Tylko organizacja w szkole jest niedopracowana i to jedyny minus...:/ trzeba w tygodniu jeździć na egzaminy czy praktyki. Za wszystko trzeba płacić nawet za jednodniowe opóźnienie w czymś, Ale ogólnie jeśli na to nie patrzeć to studia fajne, szkoła bardzo ładna, dobrze wyposażona. Tylko wiadomo, że trzeba sobie jeszcze kursy robić bo sama teoria to nic w porównaniu d wykonywanych czynności.

maziu ja skladalam na zarzadzanie, na kierunek informatyka i ekonometria, pozniej pewnie pojde na statystyke ubezpieczeniowa :)
patrycja co to za facet?! ale wiesz to tak jest z tymi szefami, onie generalnie maja ci w nosie... i wlasciwie nie obchodzi ich nic poza wlasnym siedzeniem... pewnie to stary kawaler, bez dzieci :) a twoj tz nie myslal o zmianie pracy?

Matosia ja wybralam raczej moj M wozek chicco zielony 4 w 1 zobaczymy jak bedzie sie sprawowal oby dobrze chicco to ogolem dobra firma zamwoilam na ebay.ie podgrzewacz z aventu za 1.10euro haahah a w polsce kosztuje 200 zl a ten bym 2 razy uzywany i sie ceisze ze mi sie tak trafilo :)

reklama
Matosia to jest koleś który ma żonę i dzieci ale kasy ma straaasznie dużo więc wiesz jacy to są ludzie... :/ On myśli cały czas o zmianie pracy tylko jeszcze nie znalazł nic konkretnego. A tutaj ma umowę na stałe no i w sumie dobre zarobki a teraz o dobrą pracę z umową no ciężko. Jeszcze w naszej sytuacji teraz ślub, o dzidziusiu myślimy także jesli coś się strafi lepszego to napewno się nie będzie wahał tylko zmieni ale jak narazie to musi tutaj być.

Do góry