reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

no hej dzsiaj lece po wyniki i konsultacje, zaraz wychodze, ale humor mam juz lepszy co bedzie to bedzie :) w koncu rok temu cyto bylo ok :)
co do piersi to mi w ciazy strasznie urosly, mialam 80D i powiem wam tak : ja przed ciaza nalezalam do tych malych piersi :) straszny kompleks mialam na tym punkcie, wiec po niekad rozumiem to, ze chcecie je sobie powiekszyc :), w ciazy cycki mi rosly strasznie :) no i baardzo mi sie to podobalo, nareszcie moglam ubrac bluzki z duzym dekoldem :D, ale gdy juz zaczelam karmic piersi jeszcze mi sie powiekszyly, az stanelo na tym 80D i powiem wam, ze to byl koszmar dla mnie, w zyciu nie chcialabym miec duzych piersi, absolutnie nie, bylo mi strasznie nie wygodnie, nie moglam juz bez stanika, ech masakra. no i dzieki temu juz nie narzekam, ze mam male piersi, a mam naprawde male :) 75A (choc czasami jak mam farta w dobrym sklepie to 75 B :p) wiec z jednej strony was rozumiem a z drugiej nie wiem jak ktos na wlasne zyczenie chcialby miec duzy biust :p

reklama
Puki możesz to się baw. Dziecko to wielki obowiązek... Opiekować się dzieckiem znajomych to jedno a urodzić swoje to drugie. Ja jestem trochę starsza od Ciebie i mam już 2 miesięcznego synka. Powiem szczerze nie jest łatwo wychowywać dziecko:) Jesteś jeszcze bardzo młoda i wiele przed Tobą a na dziecko przyjdzie jeszcze czas. Sama się o tym przekonasz za jakiś czas:)

Powodzenia

Mazia no wlasnie duze piersi to nic pieknego:p
3mam kciuki bedzie dobrze

ale upal dobrze ze jeszcze jutro i 2 tyg urlopu jupi:D

w chce miec znana twarz nie chodzilo tylko o opercje twarzy:) jakbys ogladala to bys wiedziala:p robily sobie cycki, liposukcje, plastyke brzucha itd...i coz...zawsze byl podany przyklad nieudanych operacji...i w 99% byly to komplikacje po powiekszeniu cyckow.

Matosia czekamy na wyniki!

Zosiek eeee tam kazdy ma odmianne zdanie i tak juz bedzie :-p koniec kropka !!

Matosia Trzymam Kciuki :tak: pewnie juz Jestes w domu ;-)

Gej dziewczyny:**

powiem szczerze i bez bicia, że przeczytałam Wasze wypowiedzi piąte przez dziesiate ale mniej więcej wiem o co chodzi:p

więc tak: co do dyskusji o piersiach to ja mam np rozmiar 75B chociaz zdarza się mi się często kupować C, jak zaczęlam się odchudzać kiedyś to mi zmalały o prawie dwa rozmiary!! ale cieszę sie bo miałam za duże i były to problemy, zawsze w klasie mialam najwieksze, z dopasowaniem bluzku byl problem, ze strojami kapielowymi bo majtki byly super a oczywiscie stanik za maly...:/ ciesze sie ze takie mam i nie robilabym sobie operacjii ale nikogo nie neguje każdy ma swoje zdanie:)

Matosia, nie możesz myśleć od razu najgorszego!! czekamy na wyniki z niecierpliwością!!

Mazia ja też mam straszne rozstepy na udach tylko moje zmieniaja kolory :(:( nie sa caly czas biale:( nic sie z tym juz nie da zrobic niestety a wyglada to strasznie. Juz sie w sumie przyzwyczailam i najwazniejsze, ze mojemu R to nie przeszkadza bo mowi ze kocha mnie cala i takie drobiazgi dodaja mi uroku:) bo ja jeszcze na dodatek w lecie od slonca jestem skazana na piegi:/ kurde wychadza mi na nosie i malusienkie na policzkach. Ale zaczelo mi sie to juz podobac bo sa prawie niewidoczne takie "figlarne" hehe dobrze ze tylko w lecie.

Ja dziewczyny czuje sie juz duzo lepiej, pocieszamy sie mysla ze wrzesien juz niedlugo i kolejne starania sie zaczna:) co do slubu to dzisiaj z moja mama ogladalam suknie slubne (bo dopiero wczoraj rodzice wrocili z wczasow i mam mame hehe). Jest taka jedna piekna ale kurcze nie biala tylko ecru (nie wiem czy to sie tak pisze:p) a ja bym chciala biala. Pojedziemy jeszcze do krakowa poszukac moze bedzie cos ladniejszego:p

cannella ja nie mam pojecia jaki mialam sluz...nie zwracalam na to uwagi :)

patrycja ciesze sie ze juz u ciebie lepiej :) ja mialam suknie ecru, biale mi sie nie podobaja...zreszta biale sa zarezerwowane dla dziewic a ja mialam 8 miesiecznego syna hehe :p

zosiek mi to na powiekszeniu az tak nie zalezy bo mam C hehe chodzi tylko o to zeby byly nico wyzej niz na wysokosci pasa i nie takie gluty ;D

hej
bylam odebralam wyniki, no i w sumie nic nie wiadomo, tylko tyle, ze narazie mam jakies zapalenie... i przez to zapalenie cytologia jest niewiarygodna... za jakies dwa tygodnie bede musiala pojsc i powtorzyc. w sumie sie troche wscieklam, bo w laboratorium wyszlo to zapalenie, a babka nie byla w stanie tego stwierdzic na fotelu? ech no nie wiem, sama sie dziwila, ze nie zauwazyla... no nic... wydawalo mi sie, ze przy zapaleniu, to ma sie jakies objawy, nie wiem pieczenie, swedzenie, bol cokolwiek, a u mnie nic... najlepsze jest to, ze najprawdopodbniej mam to po ciazy, a wlasciwie po porodzie, ech traagedia...
kinga ja mam biala suknie, ale tez wolabym ecru, nawet taka wpadajaca w bez, no, ale sukienke mam od sis i ona miala biala wiec juz nie wydziwiam :) szczegolnie ze mi sie podobala :)

reklama
Patrycja ciesze sie ze u Ciebie lepiej i ja juz nie moge doczekac sie tego slubu waszego i wiadomosci i fasolce:)

Cannella ale jestes czemu 3masz nas w niepewnosci:(moze od pogody sie spozniac ale wiesz wiesolka bierzesz wiec kto wie:D

Matosia moze zmien lekarza bo zapalenie na fotelu widac mi od razu lekarz powiedzial i dlatego zrobil cytologie i jak moglo na cytologi przez to nie wyjsc?czy ta babka zna sie na sprawie?po to sie ja robi aby stwierdzic jaki stopien jest zapalenia mialam sama wiec wiem jak to wlasnie bylo cos mi tu sie nie podoba powinnas skonsultowac te wyniki z innym lekarzem

Do góry