reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

cannella moze byc :) kolezanka 3 testy robila, na wszystkich jej wychodzila 1 kreska a pozniej sie okazalo ze w ciazy :)

zosiek zawsze? :p to ile ty ich robilas hehe ja dwa :D

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem wiesz, ja robilam jakos na drugi, trzeci dzien spodziewanego okresu i mi wychodzilo...kolezanka robila w roznym terminie i jej nie wyszlo....dopiero jak do gina poszla i to byl juz prawie 3 miesiac... :D

mialam, mialam:) ale jakis dziwny:p chociaz znam dziewczyne, ktora rok temu w sierpniu dowiedziala sie,ze jest w ciazy, dokladnie to pod koniec sierpnia, a 4 pazdziernika urodzila synka...w terminie:D:D ale ona wyjatkowo glupia byla:D:D

zosiek ale kolezanka to okresu nie miala tyle czasu :)
jak ta dziewczyna mogla nie wiedziec ze jest w ciazy? 6-7 miesiac to juz sie ma spory brzuch....chyba ze byla dobrze zbudowana...ale i tak nie miala okresu to ja to nie zastanowilo? dla mnie takie przypadki sa nie do pojecia...nie wierze ze panienki nie wiedzialy ze sa w ciazy...brak okresu, kopniecia dziecka...no jak mozna nie wiedziec?

KingaP mowilam,ze laska byla wyjatkowo glupia, ale znam dziewczyne osobiscie:) my z moja mama widzialysmy,ze jej sie brzuszek robi (ona chodzila z moja mama na angielski), nawet kiedys rano byla taka sytuacja,ze jak moja mama rano poszla do kibelka to slyszala,ze ktos wymiotuje, ale myslala,ze to pewnie Ania z jej grupy (ktora byla w 3 miesiacu) a z kibelka wyszla Ala i mowi mojej mamie,ze chyba sie zatrula, bo wymiotuje caly poranek...:D:D mojej mamie podejrzanie to wygladalo, ale glupio bylo powiedziec lasce,ze moze jest w ciazy...:D:D bo ona sama powinna najlepiej wiedziec:D no,ale nie wiedziala:p a gruba jakos specjalnie nie byla:) ale u mnie tez tak jest,ze generalnie gruba nie jestem..tylko mam taki ciazowy brzuszek:)

dla mnie tez nie bylo to do pojecia:) ale jednak:) jak widzisz takie "cuda" sie zdazaja:p

Ostatnia edycja:
Kurde boje się dziewczyny ... Okresu nie ma, nic go nie zapowiada, zero bóli kompletnie nic ...
Pierwszy raz w życiu mam tak długi cykl, boje się, że coś jest nie tak :( że jakaś choroba czy cos, bo przecież spóźniająca się @ nie wróży nic dobrego tym bardziej, że mam tak pierwszy raz. Poczekam jeszcze pare dni, jak nie dostane zrobie test jak wyjdzie I kreska to pójde do gina po luteine .. ahh jakiegoś doła mam :(

reklama
Cannela czasami tak sie zdarza,pisalas ze podejrzewasz bezowulacyjny ten cykl,moze dlatego sie @ spoznia? nie wiem zrob jutro albo pojurze test.Ale od godzin ok 18 nic ni pij,az do zrobienia rano testu.Wtedy jest 100% wiarygodny,Ty jestes juz dosc sporo po terminie@ ,wiec powinien wyjsc juz wynik prawidlowy.Kup bobo test albo Quick vieu.One sa najlepsze.

Do góry