reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka wiedziałam, że będzie lepiej :-D grzywka po dwóch tygodniach będzie już w porządku.
Zosiek88 ja może przestałam uważać, wszystko zależy od mojego misia :eek: a na dodatek drugi kolega namawia mnie bym zamieszkała z nim w dwupokojowym lokum razem z moim psem i jego kotem. Teraz mam się przeprowadzać na kawalerkę, z której specjalnie wypowiedzieli studentce :crazy: Ja się boję, że on się we mnie wkręci i dopiero będą dylematy :baffled::unsure: jestem w kropce. Bo mieszkanie jest naprawdę mikroskopijne.:szok: Nie nadążam za tym ich testosteronem hehe.

reklama
wiesz...u mnie bylo tak,ze to do mnie sie wprowadzili lokatorzy (moje mieszkanie ma prawie 130m2) para i chlopak...w sumie w 4 sobie mieszkalismy...i bylo super, az chlopak mojej wspollokatorki chyba cos do mnie poczul...zerwali...ona sie wyprowadzila,a ja musze znalezc nowych wspollokatorow...:confused2:

Dziewczyny mam takiego doła, że szok ... :( Ciągle myśle, że może jestem chora, że to jakaś torbiel, że guz, albo jeszcze co innego ... Nie wydaje mi się, że test zrobiony po 4 dniach od spodziewanej @ może byc fałszywie negatywny, choc cuda sie zdarzają .. Jutro chyba kupie następny. Dla świętego spokoju, którego i tak nie uzyskam, bo jak znowu wyjdzie negatyw to bede miała wkrety, że to jakies choróbsko się przyplątało :(
Miesiączkuje od 8 lat i nigdy ale to nigdy @ mi się tak nie spóźniała :( Przepraszam, że Was tak zadręczam ale troche mi lżej jak Wam to pisze ;(

ja tez zawsze mialam regularne:) a ostatnio spoznial mi sie dobre kilka dni:) potem przyszla @ wstretna:p wiec bedzie dobrze:) zobaczysz:* tule mocno:*

Ostatnia edycja:
Elisse a to nie mieszkasz ze swoim facetem?tak z obcym to wiesz wszystko moze ise pomieszac

Cannella teraz Ty sobie wkrecasz?ja sie z wami dziwczyny zalamie zaraz wszystkie beda miec jakies guzy albo cos jesli to nie fasolka to widocznie musialbyc ten pierwszy raz w spoznianiu sie okresu jutro zrob test a jak wyjdzie negatywny lec do gin

dziewczyny przestancie wkolko sobie wmawiac jakies choroby bo kopa dostaniecie ode mnie!!! :p

cannella jak juz pisalam - a chyba nie czytasz - moja kolezanka robila 3 testy, wszystkie wyszly negatywnie i dopiero jak sie w koncu do lekarza wybrala bo okresu ciagle nie miala okazalo sie ze w ciazy....i to byl juz poczatek 3 miesiaca... :)

elisse no wlasnie...ty nie mieszkasz ze swoim??

Cannella Kinga dobrze mowi nie wmawiaj sobie chorob tylko zrob test a najlepiej idz do lekarza ja wiem ze tam wszystko jest wporzadku:)

Cannella:) czekam na o wynik testu:) nawet jak negatyw wyjdzie znow to mozesz isc do gina na przeglad, choc ja nie bylam:) bedzie dobrze:*

Kinga ile ja sie o Tobie interesujacych rzeczy dowiedzialam z innych watkow:D:D

Patrycja sukienka juz wybrana ostatecznie?

Matosia,a Ty jak przed WIELKIM DNIEM sie czujesz?:p Jak tam Tosia?:)

Cornelka:p Ty ostatnio malo cos nam piszesz:p wstaw zdjecie fryzurki:D

A Ty Mazia jak w koncu z wynikami? jestesmy tymi cioteczkami czy JESZCZE nie?:p

Elisse:) ja tez nie mieszkam z moim chlopakiem:p czasem bym chciala,ale jestesmy za mlodzi, a on doprowadzilby mnie chyba do szewskiej pasji, gdybym byla z nim 24 h:rofl2::p

dziewczyny co mam kupic mojemu na 4 rocznice? bo zostaly niecale 2 tygodnie...a ja jak zwykle nie mam prezentu...cos do 200 zlotych...bo w tym miesiacu nie mam kasy:( wszystko wydalam na wyjazd do sis:p i tylko ostatnia pensja mnie ratuje jeszcze :p:p w zasadzie nie wiem z czego by sie ucieszyl...bo nigdy moje prezenty mu sie chyba zbytnio nie podobaja:p bo nigdy jakos super sie nie cieszyl:p tzn tylko raz:) na 18-stke kupilam mu i sobie wycieczke do paryza....:D choc ja w paryzu juz bylam, ale mialo byc romantycznie:D:D no,ale jako,ze niezaprzeczalnym faktem jest,ze moj jest dzieckiem wycieczka byla po wszystkich parkach rozrywki w poblizu Paryza...:p oczywiscie bylismy otoczeni przez bande dzieciakow, ale powiem Wam,ze mojemu oczy wychodzily na widok niektorych atrakcji:p mi w sumie tez,ale raczej ze strachu,ze mam zaraz wsiasc na jakis roller coster:p

Ostatnia edycja:
reklama
Zosiek bo moj czesto u mnie jest a jak on jest to nie wchodze chociaz czasem kusi ale nie chce zeby wiedzial ze tu pisze bo juz slysze jego slowa ze sie glupotami zajmuje i takie tam nawet nie mam aparatu tzn aparat lezy ale nie mam ladowarki bo nie moge doprosic sie zeby mi ja przywiozl moze w przyszlym tyg jak wrocimy z jeziorka jak znajdzie sie cos ciekawego:)

hm..z prezentami tez zawsze mam problem dlatego mysle juz rok wczesniej co moglby chciec i obserwuje w sklepie na co patrzy i wtedy biegne i kupuje nie zawsze jest oczywiscie zadowolony ale niech sie cieszy ze ma a nie wybrzydza:p hehe a z ta wycieczka to pooszalalas mnie to chyba nigdy nie bedzie stac na taki prezent

Do góry