Anastazzja
Fanka BB :)
Elisse...ja podłączę się pod Matosię...nie masz prawa usunąć tego DZIECKA...jesteś dorosła i trzeba być odpowiedzialnym i konsekwentnym... sama dzidzie chciałaś.. facet nie miał prawa Cię zostawić,ale to zrobił..zwykła świnia i prostak...ale to nad czym Ty się zastanawiasz jest x razy gorsze..i dla mnie nie do pomyślenia... nawet jeśli on nie wróci...cóż będziesz nie pierwszą nie ostatnią samotną mamą!! więc głowa do góry
one sobie jakoś radę dają, więc i Ty dasz...
a gnojowi zrujnuj życie alimentami kosmicznymi!! a co!! wiedział gdzie pcha i czym się to może skończyć!! (sorki, za dosłowność)
Cornelka wiesz...szczerze to dziecka bym teraz nie chciała,bo zaczynam drugi kierunek
a ja nie lubię zaczynać czegoś i tego nie kończyć
ale gdyby dzidzia nam się trafiła to cóż..pewnie przez pierwszy kilka dni nie skakałabym z radości, ale później pewnie już tak
no i gadałam z moim...no i stwierdziliśmy jednak,że jakby kiedyś fasolina się nam trafiła to ślub szybki od razu z weselem, bo w sumie oboje chcemy tego ślubu,ale jeszcze nie teraz
bo za młodzi się czujemy
szczerze to średnio sobie wyobrażam siebie jako żonę
przynajmniej narazie

Cornelka wiesz...szczerze to dziecka bym teraz nie chciała,bo zaczynam drugi kierunek
Ostatnia edycja: