Shiira
Mummy'10
Niunia ma racje ! Jeszcze z tego stresu coś sie dzidzi może stać ... Kurde Mazia co Ci szkodzi?! Jedź nawet na izbe, powiedz o swoich podejrzeniach, powiedz, ze plamiłaś, że wszystkie ciążowe dolegliwości ustały, że boisz się, że stanie sie najgorsze !! USG Ci zrobią bo taki ich zasrany obowiązek i będziesz wiedziała na czym stoisz ! Ja bym zwariowała gdybym wiedziała, że moja ciąża może byc obumarła !! Licz sie z tym, że przez Twoją bagatele dziecku może sie coś stac ... A tego byś nie chciała, prawda?! Tyle czekałaś na to maleństwo ... Nie pozwól, żeby coś Mu sie stało! Mazia no!
ja bymnie wytrzymala tego steresu ...Idz jutro do ginka i pwoeidz ze plamilas moze da ci cos na podtrzymanie jak trzeba ...zrob jak uwazasz ale pamietaj ze teraz masz 2 serduszka w sobie a nie jedno
Byłam dzisiaj u gina i dostałam skierowanie do szpitala. Pierwszy tydzień pracy po urlopie, koleżanka z pokoju teraz wypoczywa, a ja się boję. Jak mnie zatrzymają tam na trzy dni? Lekarz stwierdził, że mogę krwawić do grudnia. Przecież tak nie może być i prawdopodobnie mają mi wszystko wyczyścić. Boję się jak nie wiem co.
mazia trzymaj sie kochana i dbaj o siebie.
pójść jednak muszę. Cały czas się boję, że nie będę mogła mieć dzieci :-(
raz jestem tak na niego wkurzona, najchętniej bym mu dokopała, innym razem usycham z tęsknoty :-( wiem, ten związek nie ma przyszłości.