czesac dziewecyzny dawno mnie tu nei bylo wczoraj mnei cos natchnelo i przemeblowalam sama pokoj z brzusdzkiem moj pewnie mnie zjedzie ale mi sie nudzilo

i pozatym mam m,ega syndrom wizcia gniazda

cghodz wszystko jzuporobione to co chwiel cos przesuwam - nawte kwiatki :-):-):-)
Anijka u mnie w szpitalu w Tychach przy porodzie sn nie ma mozliwosci zakupienia nawet zzo tylko bym musia jechac od mikolowa - maialm jechac jak bym rodzila naturalnie ale ze mama cesarke to bede u mnei w szptyalu rodzic bo daja zzo albo narkoze ...mazia slyszalam ze narkoza jest lepsza bo po niej mozna sie szybciej ruszac
mi gionka powiedzial ze do przyszlego tygodnia gora [pochodze

w wtorek mam wizyte wiec bede znala termin wiec do piatkuprzyszlego licze ze bede meic niunie bo w wennd nei robia cesarek chyba ze przy porodzie sn wystapily jakies komplikacje
dobra ja dojadam sniadanko teraz pije jakas herbatke dla kobiet w ciazy - moj m faszerue mnei nimi od poczatku

jak bede meic czas to ponadrabviam zaleglosci ja to ledwo co chodze ale walcze ostro

dzis szruje cala kuchnie a jutro piwnice

musz ete klamoty powyrzucac z piwnicy
aha snila mi sie moja coreczka byla taka sliczna a tak plakalam przez sen o ja to

ja juz cche !! w poniedziale pojde z tesciowa ogladac kanapy bo musze cos szybko kupic a czekam az wroca z turcji

ale im zazdraszczam

doibra \buzka laski
jak bedzie kanapa to wstaewi kacik mojej corki

chodz wstaei wam teraz bniedokonczony bo nei ubralam jeszcze lozeczka bo nei cche zeby sie zakurzylo i musze powiesic baldachim wiec tak pokae wam wstepnie jak to wyglada
i szafe z ciuszkami damy tez wrzucilam - to tylko rozmiar 56