Niunia nie powinnas odpoczywac przypadkiem?
Anijka najwazniejsze ze mama tez proponuje wiec zgode podpisze
Shirra ja pamietam jak ja szlam na pierwszy zjazd normalnie sami obcy ale szybko sie zaklimatyzowalam juz w niedziele mialam z kim pogadac i w ogole a co do siedzenia caly dzien to na poczatku tez siedzialam od rana do wieczora a potem stwierdzilam ze nie ma mowy nie chodze wiecej na wyklady mi tez nalezy sie chwila odpoczynku bo jak nie szkola to praca i tak w kolko dlatego teraz nie chodze wcale
Kinga jak dzieci zdrowe?
Elisse z kolega z ktorym mieszkasz?i jak bylo na filmie?
Patrycja jutro do egiptu smiga wiec sadze ze dopiero po powrocie sie dowiemy co i jak eehh tej to fajnie
u mnie tez zimno ale ja juz dosc mialam upalow wiec jest dobrze
my sie pogodzilismy wyjasnilismy sobie wszystko chyba dawno takiej szczerej rozmowy nie bylo zobaczymy co bedzie dalej czy zmiana bedzie na dluzej czy nie..
jesli wszystko dobrze pojdzie tzn jesli bedzie nam sie ukladac to moze jeszcze w tym roku uda nam sie razem zamieszkac juz nawet planowalismy co kupimy i gdzie co bedzie stalo i jaki kolor scian

hehe tylko nie wiemy czy sami u brata czy niestety u mnie w mojej klitce (pokoj)ale to narazie wstepnym plan zalezy od tego czy bedzie nam sie ukladac nawet wspomnial cos o pierscionku ze w koncu trzeba sie ustatkowac..
Niunia kolor pokoju swietny