reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Canella piękna historia związku Twoich rodziców:tak: I przepiękna miłość,która jednak nie często się zdarza.Tylko pogratulować:tak:

Kingafaktycznie coś w tym jest,że jak ludzie są ze sobą i tak przez 4 lata nie ma żadnego kroku w przód to związki się rozpadają.Ja poznałam mojego męża jak miałam lat 17,a on 20.Jakoś od razu czułam,ze to ten właściwy;-) Po roku bycia razem oświadczył mi się w moją 18-stkę:tak: Rok później zamieszkaliśmy razem,a po 4 miesiącach wzięliśmy ślub.Jakoś 2 miesiące później zaszłam w ciążę,a nasz synek urodził się 3 tygodnie przed naszą rocznicą ślubu:tak: Więc u nas co rok coś nowego;-)

reklama
Ania tez fajnie, czyli wychodziloby na to ze szybsze dzialanie wcale nie ma skutkow negatywnych tylko pozytywne..kilka tu historii w kazdej para sie nie obijala z robota i widze szczescie plynie w samych opisach, az milo sie czyta - naprawde.

Witajcie "nowe" dziewczyny:-) jejku super się czyta Wasze historie i to, że teraz jesteście szczęśliwe:-) na Waszym przykładzie drogie mężatki widać, że zdarzają się jeszcze mężczyźni którzy wiedzą czego chcą i nie obijają się w działaniu:-) gratuluje Wam:-)
Ja dzisiaj miałam jakiś taki dzień na przemyślenia i myślałam jak tu namówić mojego ukochanego do rozmowy lub jakiegś działania przyszłościowego. Powiem Wam szczerze, że boję się o nas, jesteśmy szczęśliwi, kochamy się ale obawiam się właśnie tego długiego "tylko chodzenia" i nic poza tym:-( i tak mi smutno bo wokół tyle zaręczonych lub już z dzidziusiami a my dalej w miejscu i nie zapowiada się na nic więcej narazie:-( Takie myślenia mnie napadły, przepraszam jeśli Was już nudze tym tematem ale musiałam to z siebie teraz wyrzucić
Pozdrawiam Was serdecznie:*

P.S. Gliwice to też w sumie niedaleko mnie:-)

Patrycja no co ty, nie zameczasz tylko piszesz co czujesz. Tez na twoim miejscu bylabym juz zniecierpliwiona i zaczelabym sie zastanawiac jak to bedzie skoro po takim dlugim czasie dalej nic tylko zdanie ze "mamy jeszcze czas"...no niby macie, ale jakby mialo to sie niefortunnie potoczyc to po co marnowac czas na czekanie? bez sensu...nie wiem co ci doradzic...

moja kolezanka byla 5 lat z facetem i nic..rozstala sie z nim, poznala innego po roku znajomosci zareczyny i w przyszlym roku slub..szczesliwa na maksa....

Patrycja nie nakręcaj się tak na to zamartwianie.Wiem,że takie czekanie jest ciężkie kiedy Ty tak bardzo pragniesz jakiegoś kroku,poważnych decyzji,dziecka.Najważniejsze jest to,że się kochacie.Jeśli tak jest to Twój mężczyzna w końcu też zapragnie stabilizacji.A jeśli nie...To będziesz wiedziała,że nie warto czekać akurat na niego.Lepiej nie naciskać.Lepiej jest poczekać i wiedzieć,że facet jest w pełni pewien tego co robi i że pragnie tego z całego serca tak,jak Ty.Bo takie wyproszone działanie nie będzie Cię satysfakcjonować;-)

Cornelka wiadomo,że jak się kogoś kocha to się z nim jest i cierpliwie się czeka.Ale tak,jak piszesz czasami szkoda czasu:sorry2: Bo Tobie zależy na poważnych deklaracjach i stabilizacji,a facet odkłada to na później i nie wiadomo czy to później tak naprawdę nastąpi...A wtedy Ty mimo miłości będziesz się męczyć,bo nie będziesz miała w życiu tego czego pragniesz najbardziej...I może Ci przejść koło nosa ten jedyny.Ale jeśli kochasz swojego faceta to nie warto z tego rezygnować tylko dla tego,że trzeba poczekać.Zapytaj wprost i wtedy sytuacja będzie jasna:tak:

reklama
Do góry