reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Cannella masz racje czekamy dalej. Ale z tymi oświadczynami to niezły pomysł:-) kupimy pierścionek i się oświadczymy hehe chciałabym zobaczyć minę mojego R. jak mu go daje hehe:-) Ojjj dziewczyny poprawiłyście mi humor:-) a Cornelka mamy nadzieję, że w najbliższym czasie podzielisz się z nami wiadomością, że już nie jesteś jego dziewczyna a narzeczoną:-) a my Cannellka dalej tkwimy w miejscu.
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
ojj Cornellka skąd ja to znam, ale u Ciebie chociaż jakiś bliski termin jest ustalony i bądź dobrej myśli, może zostaiesz mile zaskoczona:-):-)
a no wlasnie dziewczyny faceci mysla innymi kategoriami...o drogim pierscionku itp itd...takie bardziej materialne i techniczne sprawy sa priorytetem, a nie biora pod uwage tego ze dla dziewczyn liczy sie zupelnie co innego...tacy juz sa. Trzeba wziac sprawy we wlasne rece wiec dziewczyny piersionki i oswiadczac sie heheheh ;D
cornelka rowneiz zycze szybkich zareczyn!
patrycja, cannella....smutno sie was czyta, bo sprawiacie wrazenie szczesliwych i nieszczesliwych rownoczesnie, a to nie jest zycie...mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po waszej mysli i ze w koncu wasi faceci zrozumieja jaki skarb maja obok siebie
ania zgadzam sie calkowicie z toba, zareczyny, slub czy dziecko ncizego nie przekreslaja...
zosiek witaj z powrotem
cornelka rowneiz zycze szybkich zareczyn!
patrycja, cannella....smutno sie was czyta, bo sprawiacie wrazenie szczesliwych i nieszczesliwych rownoczesnie, a to nie jest zycie...mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po waszej mysli i ze w koncu wasi faceci zrozumieja jaki skarb maja obok siebie
ania zgadzam sie calkowicie z toba, zareczyny, slub czy dziecko ncizego nie przekreslaja...
zosiek witaj z powrotem
reklama
Podziel się: