reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

eh Kinga masz racje, ja jestem naprawdę strasznie szczęśliwa z nim i kocham go bardzo ale pod tym właśnie względem jest mi źle z tym bo nie wiem co będzie dalej. Mam tylko nadzieje, że coś sie ruszy w najbliższym czasie i dotrze do niego, że ta miłość jest szczera i drugiej takiej nie będzie (może to zabrzmi egoistycznie ale drugiej takiej miłości nie znajdzie).
Mi by wystarczył nawet zwykły pierścionek nie musi to być diament czy brylant byle by był szczery i płynący z serca (chodzi mi o przekaz jaki będzie dawał pierśconek)

reklama
cornelka ja cie w pelni rozumiem, no oby nie zapomnial tego co ci powiedzial bo dopiero bedzie lipa. Ja to sama sobie wybralam pierscionek, kosztowal nieco ponad 200 a i tak wydawal mi sie za drogi :) co tu mowic o tysiacu...za to w obraczki zainwestowalam i mam z 6 malutkimi brylantami :D

dziewczyny blagam, zdjecie od razu zrobcie min swoich panow, chcialabym to zobaczyc! :D

Ostatnia edycja:
Canelka bierzemy sprawy w swoje ręce jutro idziemy po pierścionki :D:D niech tylko się odważą odmówić hehe.
Dzięki Wam jak miałam paskudny humor tak teraz mi się poprawił:-) jesteście świetne:-)
Kinga obrączki napewno masz śliczne z tego co opowiadasz:-)

cornelka dlatego sama wybieralam bo moj M. sam mowil ze kupi taki co mi sie nei bedzie podobal albo nie ten rozmiar itp itd...a pozniej go wzial i sie oswiadczyl - dobry co ;D

jutro wkleje zdjecie mojej obraczki :) meza oczywiscie jest bez brylantow hehehe :) ja swojej nie nosze niestety bo za mala :( po ciazy mam jeszcze za grube paluchy...ale pracuje nad tym :D

mysle ze raczej potraktowaliby to jako zart...a jakbyscie powiedzialy ze nie zartujecie to bylyby taaaakie oczy:szok::szok::szok::szok: i taki zmieszany usmiech :happy2: i w dluuuga ;-)

Ostatnia edycja:
dobra dziewczynki ja uciekam spac bo jutro pewnie znow po 6 pobutka...ostatnio moje dzieci za wczesnie wstaja...a jeszcze synek chory wiec nie wiem jaka bedzie noc...

do jutra :)

reklama
Cannella ja jestem takiego samego zdania, w ogóle to widze, że myślimy tak samo. Kocham go strasznie mocno i nie wyobrażam sobie życia bez niego, w ogóle nawet nie chce o tym myśleć bo już mi się smutno robi. Cannella musimy być dobrej myśli i nie poddawać się, bo skoro z nami są to coś w tym musi być (tak sobie to teraz tłumaczę).

Do góry