reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
noo właśnie jak większość osób powstała z przerywanego no to dlaczego my nie możemy też takiego małego człowieczka w ten sposób począć?? ehh skomplikowane to jest:) ale trzeba myśleć pozytywnie i co ma być to będzie byle by było szybko hehe :D

Cannella ja idę już pomału do łóżeczka bo jutro trzeba wstać.
Życzę Ci dobrej nocki i do jutra (napewno od razu jak włącze neta to wejde na forum hehe)
Dziękuje za rozmowe:*:**

dopiero teraz udało mi się przeczytać WSZYSTKO:-D (wcześniej musiałam prace na uczelnie napisać) Padam na ryjka...od soboty spałam w sumie niecałe 10 godzin..jeszcze jutro do pracy przyjeżdża moja kierowniczka regionalna...akurat na mojej zmianie...:wściekła/y: chyba nowy wątek przydałoby się założyć...o zaręczynach:-D w sumie już jutro mam urodziny, ale na pierścionek zaręczynowy nawet nie mam co liczyć:-:)-) chociaż gdyby jutro się oświadczył to nie wiem co bym zrobiła:szok: chyba uciekła:blink: zaręczyny tak, ale ślub nie:cool2: ale pożyjemy zobaczymy;-) dziś, a właściwie wczoraj w pracy prześladowały mnie kobitki w ciąży:-D każda która obsługiwałam była zaciążona:happy2: zastanawiam się czy to jakiś znak:confused::-D
a u mnie dziewczyny podobnie jak u Was:) moje koleżanki na moje plany na najbliższe lata wielkie oczy i szok:tak: im w głowach tylko imprezy :errr:

KingaMZ.. mam nadzieje,że dzidziuś szybko wyzdrowieje:)
a Wam wszystkim życzę fasolek w brzuszkach i wymarzonych zaręczyn:)

A ja idę dalej robić moje projekty o ile koty z ramion zrzucić uda:)

Buziaczki:*:*:*:*:*:*

zosiek dziekuje :) no nie taki dzidzius...3,5 roku ma :) ale od tygodnia prawie nic nie je, bardzo malo pije...strasznie juz wychudl...ehhhh :( moze faktycznie ciezarowki to jakis znak dla ciebie, albo tak bardzo o zaciazeniu myslisz i wszedzie je widzisz hehe ;)

patrycja, canella, cornelka faktycznie trzeba chyba nowy watek zalozyc "juz tyle lat a on nie chce zareczyn..." :)

Hej Dziewczyny!! :** no trochę się temat rozwinął jak niektórych z Was nie było:-) ale dobrze, że zdążyłyście nadrobić:-)

Zosiek to kiedy masz te urodziny dzisiaj czy jutro?? Bo jeśli jutro to witaj w klubie (ja też mam jutro:D:D). Powiem Ci, że mnie też ciągle prześladują kobietki w ciąży, gdzie się nie obejrze tam ciężarna (może ktoś nam znaki zsyła hehe):-)

Mazia jeszcze raz gratuluje zaręczyn :** super, że jesteś szczęśliwa:-) ja dalej czekam cierpliwie (tak sobie postanowiłam, że jeszcze poczekam) na oświadczyny, może coś się zmieni:) ale obrączki srebrne też nosimy (już od 3 lat) nie wiem czy on myśli, że jeśli mamy takie obrączki to innych nie trzeba hmm :)

reklama
Do góry