reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
noo właśnie jak większość osób powstała z przerywanego no to dlaczego my nie możemy też takiego małego człowieczka w ten sposób począć?? ehh skomplikowane to jest
ale trzeba myśleć pozytywnie i co ma być to będzie byle by było szybko hehe 
Cannella ja idę już pomału do łóżeczka bo jutro trzeba wstać.
Życzę Ci dobrej nocki i do jutra (napewno od razu jak włącze neta to wejde na forum hehe)
Dziękuje za rozmowe:*:**
Cannella ja idę już pomału do łóżeczka bo jutro trzeba wstać.
Życzę Ci dobrej nocki i do jutra (napewno od razu jak włącze neta to wejde na forum hehe)
Dziękuje za rozmowe:*:**
Anastazzja
Fanka BB :)
dopiero teraz udało mi się przeczytać WSZYSTKO
(wcześniej musiałam prace na uczelnie napisać) Padam na ryjka...od soboty spałam w sumie niecałe 10 godzin..jeszcze jutro do pracy przyjeżdża moja kierowniczka regionalna...akurat na mojej zmianie...
chyba nowy wątek przydałoby się założyć...o zaręczynach
w sumie już jutro mam urodziny, ale na pierścionek zaręczynowy nawet nie mam co liczyć:-
-) chociaż gdyby jutro się oświadczył to nie wiem co bym zrobiła
chyba uciekła
zaręczyny tak, ale ślub nie
ale pożyjemy zobaczymy;-) dziś, a właściwie wczoraj w pracy prześladowały mnie kobitki w ciąży
każda która obsługiwałam była zaciążona
zastanawiam się czy to jakiś znak

a u mnie dziewczyny podobnie jak u Was
moje koleżanki na moje plany na najbliższe lata wielkie oczy i szok
im w głowach tylko imprezy 

a u mnie dziewczyny podobnie jak u Was

Anastazzja
Fanka BB :)
KingaMZ.. mam nadzieje,że dzidziuś szybko wyzdrowieje
a Wam wszystkim życzę fasolek w brzuszkach i wymarzonych zaręczyn
A ja idę dalej robić moje projekty o ile koty z ramion zrzucić uda
Buziaczki:*:*:*:*:*:*
a Wam wszystkim życzę fasolek w brzuszkach i wymarzonych zaręczyn
A ja idę dalej robić moje projekty o ile koty z ramion zrzucić uda
Buziaczki:*:*:*:*:*:*
zosiek dziekuje
no nie taki dzidzius...3,5 roku ma
ale od tygodnia prawie nic nie je, bardzo malo pije...strasznie juz wychudl...ehhhh
moze faktycznie ciezarowki to jakis znak dla ciebie, albo tak bardzo o zaciazeniu myslisz i wszedzie je widzisz hehe 
patrycja, canella, cornelka faktycznie trzeba chyba nowy watek zalozyc "juz tyle lat a on nie chce zareczyn..."
patrycja, canella, cornelka faktycznie trzeba chyba nowy watek zalozyc "juz tyle lat a on nie chce zareczyn..."
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Hej Dziewczyny!! :** no trochę się temat rozwinął jak niektórych z Was nie było:-) ale dobrze, że zdążyłyście nadrobić:-)
Zosiek to kiedy masz te urodziny dzisiaj czy jutro?? Bo jeśli jutro to witaj w klubie (ja też mam jutro
). Powiem Ci, że mnie też ciągle prześladują kobietki w ciąży, gdzie się nie obejrze tam ciężarna (może ktoś nam znaki zsyła hehe):-)
Mazia jeszcze raz gratuluje zaręczyn :** super, że jesteś szczęśliwa:-) ja dalej czekam cierpliwie (tak sobie postanowiłam, że jeszcze poczekam) na oświadczyny, może coś się zmieni
ale obrączki srebrne też nosimy (już od 3 lat) nie wiem czy on myśli, że jeśli mamy takie obrączki to innych nie trzeba hmm 
Zosiek to kiedy masz te urodziny dzisiaj czy jutro?? Bo jeśli jutro to witaj w klubie (ja też mam jutro
Mazia jeszcze raz gratuluje zaręczyn :** super, że jesteś szczęśliwa:-) ja dalej czekam cierpliwie (tak sobie postanowiłam, że jeszcze poczekam) na oświadczyny, może coś się zmieni
reklama
Podziel się: