reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

canella to moze cos z tego wyjdzie !! fajnie by bylo... :)

mazia akurat synkowi to maz wybieral imie...no i zaskocze Cie..Igor to nie jest rosyjskie imie :) pochodzenie ma skandynawskie, od imienia boga plonow Ingwara :>

patrycja no warto poczekac, cierpliwosc poplaca podobno :)

ja tez z M. mielismy srebrne ale u nas to troche inaczej wygladalo..ja mialam bo kiedys sobie kupilam bo mi sie podobala..a M.zaczal nosic jak ze mna sie zaczel spotykac tyle ze! ta obraczke to on dostal kiedys od swojej bylej (jak z nia jeszcze byl) wiec mu powiedzialam co mysle na ten temat...i nie zdazylam skonczyc jak obraczka byla w smieciach hehe :)

reklama
uuu jaki tu dzisiaj spokoj az nie do uwierzenia hehe:)co tam dziewczynki slychac jakies nowe dzieci mamy?:)

KingaMZ.. jak ja chora jestem to też jeść mi się nie chce ( a normalnie ze mnie obżartuch:D)

Patrycjaa:D urodziny jutro:D muszę zacząć sprzątać, bo w piątek imprezka u mnie:p a w urodziny nie uśmiecha mi się sprzątać:D

Cannella my obraczek też nie mamy:p więc nie jesteś sama:cool2:

cannella a igor dzisiaj juz lepiej, zjadl sniadanie, teraz zmaltretowal mnie zebym mu pozwolila lody -wiem wiem nie powinnam ale coz... dalam :) mam slabosc do niego ;p

hmmm no u mnie zadnych dzieci nowych he he he :)

Ale Igorek potrafi mamusie przekonac ... No no jestem pod wrażeniem :-)

.

Ostatnia edycja:
nie musi sie za bardzo starac hehehe :)

canella no no...chyba instynkt mavierzynski ci sie uaktywnia ;D

zrobilam pizze na obiad moze ktoras ma ochote?? :)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja na usprawiedliwienie siebie ostatnio zaczelam wychodzic z zalozenia ze cos z zycia trzeba miec...a jedzenie sprawia mi taka przyjemnosc ze nie realne jest ograniczenie :> a co dopiero mowic o wyrzeczeniach he he he :)

Do góry