reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Jestem dziewczynki ale Was chyba nie ma :( Dzisiaj spędziłam wspaniałe chwile z moim Skarbem :)
Nie pokłóciliśmy się, nie posprzeczaliśmy się, nie było żadnego zgrzytu :)

Matosiu oczywiście, że będę zdawac Wam raporty, bo komu jak nie Wam? :*

Moja mama urodziła mnie gdy miała 34 lata i ... nie mam z nią aż tak dobrego kontaktu. Zawsze patrzyłam z zazdrością na koleżanki, które miały młode mamy he he :)
Moja siostra urodziła pierwsze dziecko w wieku 24 lat i na prawde kontakt mają super :)

Kinga pisałaś, że potrzeba spontaniczności ... Tylko jak byc tu spontanicznym kiedy mój TŻ mówi w trakcie przytulanek:"Ale chciałbym w Tobie skończyc..." A ja na:"No to dawaj kochanie" A on:"Ale jak coś z tego wyniknie?"A ja:"No to co :)" I ... efekt jest taki, że wyskakuje :D Niestety :(

zosiek heh czasami faceta trzeba olac zeby za toba biegal :p :*
canella no ja mysle ze bedziesz nam tu pisac :) sowja droga dokladnie w ten sam sposob ja zaszlam w ciaze jak ty probujesz, z tym ze tego nie pamietam bo bylam troszke spita :p, ale wiesz co poprostu uij chlopa :D hehe wtedy bedzie mu wszystko jedno ;) z drugiej strony lepiej jednak ze byla to swiadoma decyzja, w kazdym razie trzymam kciuki :*

cannella to ty przejmij inicjatywe, jak bedziesz na nim to chyba cie nie zrzuci zeby wyskoczyc co? ;P i tak sie psuje cala przyjemnosc....wystarczy zadac jedno pytanie heheh :)

Przeważnie ja jestem na nim - bardzo to lubi :D he he :D Ale nie mogłabym tak podstępem ... No nie mogłabym... Nie wiem dlaczego ... Chciałabym, żeby rządził przypadek, albo decyzja obojga.
No nic jak będę miała owu to po prostu powiem kończ we mnie :D Co będzie to będzie :D
Zobaczymy co z tego wyniknie :D

Koleżanka się do mnie odezwała. Jest w moim wieku i chyba jest w ciąży ... Ma zrobic test.
Nie wiem czy to normalne ale takie ukłucie zazdrości poczułam w sercu ... Jestem podła i się bardzo tego wstydze :(

cannella ale jakim podstepem? przeciez jakby naprawde bardzo nie chcial to by ci od razu powiedzial ze nie i juz :) rozumiem to uklucie, poprostu tobie sie marzy, a jej wyszlo w praktyce..i moze tez nie do konca planowala... :)

Masz racje, bo gdyby nie chciał za każdym razem zakładałby gumke. A gumki nie zakłada w ogóle. Wie, że przerywany to nie antykoncepcja i jest świadomy tego, że dziecko może się pojawic. Ahh nie rozumiem Go nie rozumiem :) Tak jakby chciał a nie chciał ...

Ide spac, bo za dużo zaczynam myślec ...
Dziękuje Wam za wszystko dziewczyny! ;**;**

reklama
no i koniec..chyba już z moim nie jesteśmy razem..to co powiedział przeważyło... i kur** nie umiem tego suwaczka usunąć:(

Do góry