Hej dziewczyny!
Znowu rozmowa pełną parą! Super!
Zosiek jestem bardzo dumna z Twojej postawy! Nie należy dawać się traktować jak tą gorszą w związku, on zobaczy, że się szanujesz i będzie na kolanach wracał do Ciebie! Trzymam kciuki mocno i tule :*
Matosia za Ciebie również trzymam kciuki bo wiem, że napewno bywają zgrzyty podczas wspólnego mieszkania z rodzicami bo oni zawsze "wiedzą lepiej" ich zdaniem... Ale pociesz się, że masz wspaniałego męża i dzidziusia dla których jesteś najważniejsza i którzy Cie potrzebuja. Dla nich wytrzymasz i to wszystko Ci się wynagrodzi w najbliższym czasie:-) Jesteśmy z Toba :*
Cannella ja też mam chwile załamania bo pragnę dzidziusia strasznie ale jak narazie nic z tego nie ma:-( Stosujemy stosunek przerywany już baaardzo długo i nic... Może coś jest nie tak z którymś z nas?? nie wiem sama już... ale może coś z tego będzie w najbliższym czasie. Też tak jak Ty miałam bardzo skąpą @ ale nie nakręcam się. Zobaczymy, ale bardzo bym chciała zostać mamusia.
Ogólnie dziewczyny super, że jesteście i że możemy tak na wszystkie tematy porozmawiać :*