reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

matosia ja Ciebie doskonale rozumiem...mialam identyczna sytuacje ale przez rok...niestety nie pociesze cie...dopoki nie zamieszkacie osobno lepiej nie bedzie...niestety :( najgorsze jest to ze faktycznie za 1500 to nie ma szans zyc normalnie :(((( tule mocno.....

reklama
ślubu nie:) przynajmniej nie teraz:) zaręczyny tak...ale ślub za kilka lat:) już się wyszykowałam:) jak zerwiemy to lecę do kwadratowej:D już się z kumplami umówiłam:D odpicowałam się tak,że aż ślinka cieknie:p choć w pierwszej chwili otworzyłam szafę i pomyślałam,że nie mam co na siebie włożyć (muszę się Wam przyznać,że jestem zakupoholiczką..mam pełno ciuchów z metkami jeszcze...średnio wydaje ok 700 złotych miesięcznie z pensji na ciuchy, a i tak chodzę w moim ulubionych) ale wypicowałam się...i teraz mejk up i czekam:D

Kinga dzieki bardzo i niestety wiem ze lepiej nie bedzie :( mam nadzije ze moze jakos w listopadzie sie cos uda ... zobaczymy
Zosiek dzisiaj juwenalia sa :D tam tez mozesz wpasc :D

heh;D jak uda mi się tam doczołgać:p kwadrat mam pod samym domem prawie:p w sumie Matosia rozumiem,że z rodzicami nie chcesz mieszkać:) ja się od moich do wolnego mieszkania babci wyprowadziłam mając niecałe 18 lat:p i tak sobie tu już 3 lata urzęduje:) i wynajmuję,żeby mieć kaskę na ubranka;P bo rodzice rachunki opłacają:D
swoją drogą mój obecny/ były(???) ma być lada chwila...
P.S ktoś wie jak usunąć ten cholerny suwaczek?:D

zosiek wchodzisz na swoj profil -> sygnatura - tam pojawi ci sie okienko z suwaczkiem, klikasz na niego i delete :)
kurcze no..chcialabym miec takie problemy jak ty z ciuchami :)

ha! mam nadzieję,że pozbyłam się tego suwaczka:) mój zaproponował mi,żebyśmy przez jakiś czas byli tylko przyjaciółmi...w sumie go wyśmiałam...teraz zastanawia się...bo powiedziałam,że albo zostaje i coś zmieniamy, albo wychodzi i koniec:) zobaczymy co zadecyduje...:)
z tymi ciuchami to problem jest, bo potem nie mam za co jedzenia kupić:p

Tak Zosiek pozbylas sie suwaczka :), hmmm i jak to sie zakonczylo? faceci to sa beznadziejni "zostanmy przyjaciolmi"...nie mogl wprost powiedziec ze nie chce juz sie z toba spotykac? ehh... :|

Hej dziewczyny!
Znowu rozmowa pełną parą! Super!
Zosiek jestem bardzo dumna z Twojej postawy! Nie należy dawać się traktować jak tą gorszą w związku, on zobaczy, że się szanujesz i będzie na kolanach wracał do Ciebie! Trzymam kciuki mocno i tule :*

Matosia za Ciebie również trzymam kciuki bo wiem, że napewno bywają zgrzyty podczas wspólnego mieszkania z rodzicami bo oni zawsze "wiedzą lepiej" ich zdaniem... Ale pociesz się, że masz wspaniałego męża i dzidziusia dla których jesteś najważniejsza i którzy Cie potrzebuja. Dla nich wytrzymasz i to wszystko Ci się wynagrodzi w najbliższym czasie:-) Jesteśmy z Toba :*

Cannella ja też mam chwile załamania bo pragnę dzidziusia strasznie ale jak narazie nic z tego nie ma:-( Stosujemy stosunek przerywany już baaardzo długo i nic... Może coś jest nie tak z którymś z nas?? nie wiem sama już... ale może coś z tego będzie w najbliższym czasie. Też tak jak Ty miałam bardzo skąpą @ ale nie nakręcam się. Zobaczymy, ale bardzo bym chciała zostać mamusia.

Ogólnie dziewczyny super, że jesteście i że możemy tak na wszystkie tematy porozmawiać :*

reklama
Patrycja :* mam nadzieje z sie uda :)
zosiek i jak to sie skonczlo?
to fakt fajnie ze mozna tu wpasc i sie wygadac :)

Do góry