reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek nooo i bardzo dobrze ze tak twawrdo mu warunki postawilas :) gratulacje! :*

Kinga wiesz ja bym nie byla co do twojej opini pewna, jezeli chodzi o facetow to faktycznie troszke bym sie bala tej zdrady jezeli bylabym ta pierwsza, ale np. dla mnie moj maz byl tym pierwszym i jakos sobie nie wyobrazam zebym kiedykolwiek mogla go zdradzic, wiem ze nie moge byc pewna przyszlosci na maxa, ale jakos sobie tego nie wyobrazam, wiec mysle ze babeczki sa bardziej stabilne niz faceci :) i ich sie to raczje nie tyczy :p

reklama
Kurde my też byliśmy dla siebie pierwsi ... I aż się przestraszyłam, że mój TŻ może wywinac mi jakiś numer z ciekawości ;/ Aż mnie coś ukłuło w serduchu ...

Zosia dzielna dziewczyna z Ciebie :D Tak trzymaj :D bądź twarda i trzymaj się swoich zasad :D

matosia akurat w wiernosc kobiet to ja wierze, ze moga zyc z facetem cale zycie i nie myslec o innych...ja - osobiscie - uwazam ze chyba bym tak nie umiala, natomiast znam pare dziewczyn ktore wiem ze by daly rade bez mrugniecia okiem.....moja teoria dotyczy facetow, tylko i wylacznie :) ale oczywiscie to tylko moje zdanie, nie chce tutaj u nikogo zwatpienia siac ani zadnych takich.....

wiem Kinga o co Ci chodzi:) ale dziewczyny nie dajmy się zwariować:) bo zaraz jeszcze zaczniemy im szperać w telefonach i w mejlach:-):cool2: kurcze jak zdradzą to zdradzą:) trzeba to będzie przeboleć i znaleźć lepszego faceta:blink:
a co tam u Was?:-)

Kinga
jak synuś?:)

Matosia i co z tym mieszkankiem?:)

Patrycja co u Twojego braciszka?

Cannella i Cornellka a jak się u Was sprawy mają?:-)

Zosiek nie no racja :) ja u swojego nie musze szukac hehe przy kompie nie siedzi, smsow nie wysyla, nei mam co sprawdzac :) a moj synuc to jakies dni matki mi robi, caly czas do mnie zwraca sie "mamusia" i tylko ja cokolwiek moge mu czy przy nim zrobic...a jak sie piesci jak do mnie mowi hehehe :)

A Zosiu u mnie w sumie w porządku ... Z TŻtem układa mi się bardzo dobrze - tfu tfu! żeby nie zapeszyć :D

Jutro na 13.30 mam ustny niemiecki - ostatnia matura - także trzymajcie kciuki :D

Poza tym wszystkim to standard czyli smutek z powodu tego, że dostałam okres i że pewnie nic z fasolki w najbliższych latach nie będzie i w ogóle ... :(
Czytałam, że najlepiej jak partner skończy w nas ze 2 dni przed owu, bo na samą owulkę trudno trafic. Jak śluz jest płody to plemniczki poczekają. Ale jak ja to zrobie, żeby TŻ skończył we mnie? I to jeszcze w 15 czy 16 dc?
Cholera ... Musze przestac ... Za dużo mysle, zadręczam się, czytam fora szczęśliwych zafasolkowanych, oglądam zdjęcia. Boję się, że takie głupie zachowanie może spowodwac urojoną ciąże. Musze wyluzowac. Co będzie to będzie. Jak się uda to się uda. Może mój kochany nie będzie o tym myślał i skończy we mnie ... No zobaczymy... :)

Zosiek no coz z mieszkaniem bez zmian i tak pewnie jeszcze dl;ugo bedzie, ale jeszcze wytrzymuje. mezus powiedzial ze jakbedzie na maxa zle to sie wyprowadzimy, bedziemy biedowac, ale cos sie wymysli, narazie mam strac sie unikac klotni ;)
Canella najwazniejsze to to aby zapomniec o tymjak bardzo zalezy ci na dziecku :) wtedy moze cos ruszy, a przeciez dopiero zaczeliscie starania, trzeba troszke poczekac ;)

Zosiek dobrze zrobilas badz twarda i nie popuszczaj:)

a z tymi pierwszymi to troche Kinga masz racji bo jest ta ciekawosc ale nigdy nie mozna byc pewnym bo zawsze moze zdradzic ja powiedzialam swojemu ze jak mnie zdradzi to go zabije:p heheh pewna nie jestem czy mnie nie zdradzi bo roznie to w zyciu bywa jesli to zrobi to sie rozstaniemy i tyle wiec ma wybor

a u mnie to jakos dziwnie sie czuje bola mnie jajniki(chyba) i mam takie uczucie jakbym zaraz miala dostac okresu a okres dopiero na poczatku czerwca wiec jakos tak dziwnie i wkurza mnie to uczucie bo ciagle latam do kibla i sprawdzam mimo ze wiem ze jeszcze za wczesnie:\

reklama
Cornelka może to zagnieżdżanie? :D OBY !!!!! :*
Dziewczyny jestem juz po maturze z niemca - zdałam na 70 % - w sumie dobrze ale liczyłam na więcej ... No cóż ale ważne, że zdane ! :)

Do góry