Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja to skrzydelka chrupiace z grilla yhmmmmm dzisiaj to tak goraco bylo ze szok....truskawki rosna mi na balkonie hehehe :>no i wzielam sie w koncu za siebie - codziennie chodze na silownie
warzywa grilowane?nie jadlam trzeba bedzie wybrobowac i jak bym pogrilowala eh sesja dobrze ze zostalo 2 egzaminy tylko nie mam weny aby sie na nie nauczyc:\
Kinga i ja mialam chodzic na silownie ale samej to mi sie nie chce
Cichuteńko ale trzeba rozkręcić towarzystwo
Kinga na razie to pare dni odpoczynku i szukam jakiejś roboty ... Trzeba iść, bo na studia to tylko zaoczne
Cornelka nie możesz tak mówić ... Trzeba byc dobrej myśli!! A może akurat tam jakaś fasolnika rosnie?
Canella aj ja co miesiac tydzien przed okresem mysle ze jest tam malenstwo i zawsze jest okres juz nie moge doczekac sie miesiaca w ktorym go nie ebdzie
Jak nie będzie to trudno głowa do góry i starania na nowo
Najlepiej tak dzień czy 2 przed owulką wtedy jest najbardziej prawdopodobne, że się zafasolkuje
u mnie 6 dc i mój we mnie kończy ale zobaczymy na jak długo