reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cannella lepiej milo sie zaskoczyc niz znow sie rozcarowac bo po co chociaz tak bardzo bym chcialabyc mama dlaczego mi to nie jest dane?:(

reklama
Oj a dlaczego mi to dane nie jest? :( ja powoli to wpadam w jakiś obłed aż sie sama siebie boje ... Ty to masz jakieś szanse bo kończy w Tobie a ja? :(

cornelka bedzie dane, spokojnie, za duzo o tym myslisz...musisz sie wyluzowac, wtedy sie uda :)

cannella ahaaa no tak, na zaoczne, ale juz jakies wybrane masz?

ja to sama na silownie chodze bo nie mam z kim...zreszta ja to rano chodze bo wtedy nikogo nie ma :D

i co z tego jak ciagle nic moze my dzieci nie mozemy miec?oj nawet nie chce tak myslec bo bym sie zalamala

Cornelka kochana ... Ludzie starają się latami ... Jak Wasze starania wyniosą rok czy tam więcej to wtedy trzeba będzie się martwic a teraz luzik kochanieńka :)
Mnie równiez czasami nachodzą myśli, że może ja nie moge miec dzieci ale jak spojrze na inne kobiety to jakos mi tak lżej. Wiele razy czytałam, że wtedy jak bardzo bardzo sie chce to nie można a jak już się wyluzuje to BACH i fasolinka :)

A powiedz długo już kochacie się do końca? Zawsze w dni płodne? Obserwujesz swoje ciało czy płodny śluz występuje?

Kinga myśle o pedagogice opiekuńczej i resocjalizacyjnej :)

oficjalne starania zaczynamy za miesiac a do konca w dni plodne to nie probowalismy jeszcze takze szans na dziecko niby nie bylo ale w sumie przerywance nie zawsze sie sprawdzaja tylko u nas akurat musza:\
i wcale tak nie mysle o dziecku tylko czasem mam jakies napady no i teraz bo wiem ze w koncu mozemy je miec i jeszcze bardziej chce:)
a z tym sluzem to ja sie w ogole na tym nie znam bo dla mnie to zawsze jest tak samo

ja studiuje pedagogike szkolno-opiekuncza i calkiem fajnie jest tylko duzo jakis pracy piszemy o ktorych w sumie nie mamy pojecia najpierw powinni nam pokazac jak to wyglada a nie takie o

Kinga ja rano nie zawsze mam czas ale moze w koncu sie zmobilizuje a dlugo juz chodzisz i jakies efekty juz widac?

No widzisz ... Twoje zmartwienia nie są uzasadnione :) Nie możesz tak myslec, my też na przerywańcu, Patrycja też, Zosiek chyba również i co? :)

A obserwujesz sluz?

wiem ale te mysli same przychodza:)

wiesz co staram sie go obserwowac i z moich obserwacji no to jakos kolo plodnych jest go wiecej a tak jakby przez reszte dni nie bylo go wcale

cornelka ja dopiero od miesiaca...jak chodzilam na fitnes tak 2-3 razy w tygodniu to po 3 miesiacach mialam super plaski brzuszek i w ogole duuuzo lepiej wygladalam :D

reklama
3miesiace to jak wiecznosc ja taka wytrzymala to nie jestem hehe:p wiesz gdybym miala z kim to bym mogla chodzi ale samej to by mi sie od raszu znudzilo:)

Do góry