reklama
Patrycja moja mama tez miala to padanie wykazalo jej guza a po 3miesiach nic nie bylo czyli mogl sie pomylic wiec i u Twojego brata tez tak moze byc
ja tez musze tego walka z brzuch sie pozbyc ale z brzuszkami roznie bywa jak przychodze zmeczona z pracy to od razu klade sie spac i nie mam sily na jakies brzuchy
ja tez musze tego walka z brzuch sie pozbyc ale z brzuszkami roznie bywa jak przychodze zmeczona z pracy to od razu klade sie spac i nie mam sily na jakies brzuchy
Anastazzja
Fanka BB :)
Patrycja
na brzuszek to cardio
bo zwykłe brzuszki nie spalą Ci tłuszczyku, choć nei wiem ile byś ich ćwiczyła
będziesz miała po brzuszkach silne mięśnie,ale nadal pod warstewką tłuszczyku
fajne ćwiczonka na brzuch maja na wdziek.pl
polecam
sama przeszłam 6 weidera, płaski brzuch, talia osy, nogi i pośladki
i efekty są
co prawda nie uważam,że spaliłam po nich tłuszczyk, ale mięsnie się ładnie wyrzeźbiły
generalnie polecam Wam zestawy z jakiejś sprawdzonej stronki niż układanie sobie ćwiczeń samemu
te ułożone przez specjalistów znacznie lepiej działają!
a co do braciszka, to widzisz jaki z niego dzielny facecik
Kinga
waga nie spada, bo rozwijasz mięśnie, które ważą więcej niż tłuszcz, który podczas ćwiczeń spalasz
tłuszczyk jest lżejszy,ale za to zajmuje większą objętość
dlatego można ważyć 65 kg i nosić rozmiar 36-38 będąc wysportowanym
a ważąc tyle samo nie ćwicząc nosić 40-42
a co do braciszka, to widzisz jaki z niego dzielny facecik
Kinga
Ostatnia edycja:
zosiek masz absolutna racje 
mi to brzuszek nie wroci do normalnego wygladu bo skora mi sie koszmarnie roziagnela (rozstepow mam tyle ze wygladam ja zebra na tym obszarze) i nawet jak spale tluszczyk to bedzie mi ta skora zwisala...
mi to brzuszek nie wroci do normalnego wygladu bo skora mi sie koszmarnie roziagnela (rozstepow mam tyle ze wygladam ja zebra na tym obszarze) i nawet jak spale tluszczyk to bedzie mi ta skora zwisala...
Anastazzja
Kinga na skórę na brzuszku to masaże!!
koniecznie
przynajmniej 15 minut dziennie+krem! i masaż podczas kąpieli szorstką gąbką (za 2-3 zł w rossmanie, antycellulitową
mocna bardzo,ale daje efekty
)
Anastazzja
6 lat szkoły sportowej robi swoje
hehe no prosze prosze, to my nawet nie weidzialysmy ze specjaliste mamy wsrod nas, no ale lepiej pozno nic wcale hihihi nie ukrywac mi sie tutaj prosze...moze jeszcze jakis dietetyk? hę?
zosiek...roztepy nie znikna niestety...a sa takie ogromne ze szkoda gadac...jak dzdzownice wygladaja he he he
zosiek...roztepy nie znikna niestety...a sa takie ogromne ze szkoda gadac...jak dzdzownice wygladaja he he he
reklama
Anastazzja
Kinga
nie uda Ci się całkowicie rozstępów usunąć,ale można je zredukować choć troszkę
jak chwalić się to chwalić
dietetykiem też mogę być, bo przez 6 lat dietę musiałam trzymać
Podziel się: