reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja to dobrze ze narazie jest ok u braciszka :)
a co do mnie no to fakt strasnzie schudlam ale wiem ze przytyje jak juz nie bede karmila

reklama
Patrycja moja mama tez miala to padanie wykazalo jej guza a po 3miesiach nic nie bylo czyli mogl sie pomylic wiec i u Twojego brata tez tak moze byc:)

ja tez musze tego walka z brzuch sie pozbyc ale z brzuszkami roznie bywa jak przychodze zmeczona z pracy to od razu klade sie spac i nie mam sily na jakies brzuchy

Patrycja:) na brzuszek to cardio:) bo zwykłe brzuszki nie spalą Ci tłuszczyku, choć nei wiem ile byś ich ćwiczyła:) będziesz miała po brzuszkach silne mięśnie,ale nadal pod warstewką tłuszczyku:) fajne ćwiczonka na brzuch maja na wdziek.pl :) polecam:) sama przeszłam 6 weidera, płaski brzuch, talia osy, nogi i pośladki:) i efekty są:) co prawda nie uważam,że spaliłam po nich tłuszczyk, ale mięsnie się ładnie wyrzeźbiły:) generalnie polecam Wam zestawy z jakiejś sprawdzonej stronki niż układanie sobie ćwiczeń samemu:) te ułożone przez specjalistów znacznie lepiej działają!
a co do braciszka, to widzisz jaki z niego dzielny facecik:)

Kinga:) waga nie spada, bo rozwijasz mięśnie, które ważą więcej niż tłuszcz, który podczas ćwiczeń spalasz:) tłuszczyk jest lżejszy,ale za to zajmuje większą objętość:) dlatego można ważyć 65 kg i nosić rozmiar 36-38 będąc wysportowanym:) a ważąc tyle samo nie ćwicząc nosić 40-42:)

Ostatnia edycja:
zosiek masz absolutna racje :)

mi to brzuszek nie wroci do normalnego wygladu bo skora mi sie koszmarnie roziagnela (rozstepow mam tyle ze wygladam ja zebra na tym obszarze) i nawet jak spale tluszczyk to bedzie mi ta skora zwisala... :(

Kinga na skórę na brzuszku to masaże!!:) koniecznie:) przynajmniej 15 minut dziennie+krem! i masaż podczas kąpieli szorstką gąbką (za 2-3 zł w rossmanie, antycellulitową:) mocna bardzo,ale daje efekty:) )

Zosiek a skad Ty takie informacje masz moze zostaniesz jakas moja trenerka i w ogole specem od odchudzania heehehe:p

hehe no prosze prosze, to my nawet nie weidzialysmy ze specjaliste mamy wsrod nas, no ale lepiej pozno nic wcale hihihi nie ukrywac mi sie tutaj prosze...moze jeszcze jakis dietetyk? hę?

zosiek...roztepy nie znikna niestety...a sa takie ogromne ze szkoda gadac...jak dzdzownice wygladaja he he he :(

reklama
Kinga:) nie uda Ci się całkowicie rozstępów usunąć,ale można je zredukować choć troszkę:) jak chwalić się to chwalić:) dietetykiem też mogę być, bo przez 6 lat dietę musiałam trzymać:p

Do góry