reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga bo zastanawiam sie od czego zalezy ze ten brzuszek zostaje

Canella doskonale Cie rozumiem ja przy kazdej klotni tak samo mysle jak Ty i wtedy wydaje mi sie ze nie powinnismy byc razem ale jak tylko sie pogodzimy to wszystko takie piekne jest a o co sie poklociliscie?

reklama
Zosiek a ja Ci mowie ze dopiero po tym oficjalnym zakonczeniu po jakims czasie dopiero zaczniesz przezywac to wszystko :) dotrze wtedy do ciebie...bo teraz to cos mi sie wydaje ze ty caly czas masz nadzieje ze on zaskoczy i bedzie inaczej.... no ale jesli nie to chyba nie byl ten jedyny...na cale zycie... :) dobrze ze taka twarda jestes..nie mozna dac soba pomiatac...polecam wam ksiazke: dlaczego mezczyzni kochaja zolzy. :)

cannella nie placz kochana....nie warto, zaden facet nie jest wart lez...

u mnie też było pięknie jak się nie kłóciliśmy,ale teraz w zasadzie zauważyłam,że to TYLKO ja się starałam...widzicie jak ja się nie odezwę to on pierwszy tego nie zrobi...młoda jestem, znajdę sobie lepszego:) i na 100% starszego:) i kto wie? może niedługo zaręczynami się pochwalę czy... rosnącym brzuszkiem:D

Kinga.. póki co szczerze wolałabym już go nigdy nie oglądać...

miała dziś do mnie przyjść koleżanka na ploty,ale jakoś nie doszła...;(

Zosiek i tak bedzie narazie najlepiej i napewno znajdziesz lepszego ktory zasloguje na Ciebie i moze wkrotce nam sie tu pochwalisz brzuchem ale fajnie by bylo:"D

pewnie,że było by fajnie:D ale z nowym to dzidziuś za dwa lata:D więc trochę czasu mam:) bo z nowym nie chciałabym od razu w ciąże zajść:) bo nie znałabym go dobrze:p

czasem lepiej jak szybko tacy chyba sa najszczesliwsi my jestesmy 4lata razem i poki co nie ma kroku do przodu

z moim to też była miłość praktycznie od pierwszego wejrzenia:) wcześniej się nie znaliśmy:) w zasadzie od tego kiedy się poznaliśmy zostaliśmy parą:)

no :p a ja po niecalych 6 miesiacach zwiazku zdecydowalam sie na bejbika z moim....i nie zaluje :) jestesmy ze soba 5 lat mamy 3,5 rocznego syna i 8 miesieczna corke i jest bosko :)

reklama
a co tu umiec hehe albo sie czuje ze chce sie miec z kims dziecko albo nie....no ale to tez moze byc zludne....ja jakos dobrze trafilam :) chociaz nie mowie....docieralismy sie az iskry szly hehe ale grunt ze teraz jest bardzo dobrze i nie zamienilabym go na zadnego innego :)

Do góry