reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Dziewczyny cudownie się czyta Wasze opowiadania o dzieciaczkach :) mogłabym to czytać i czytać tak bez końca :)

Matosia widzisz córeczka raczkować zaczyna - pogratuluj jej tam od cioci Patrycji hehe i od wszystkich cioteczek z forum :D

Cornellka ja na Twoim miejscu zrobiłabym test bo to jest podejrzane, że tylko dwa dni i to jeszcze takie obfite a później nic, a ja też czytałam o przypadkach, że dziewczyny miały okres chwilkę a potem się okazało, że są w ciąży !!

A ja od dwóch tygodni jakoś się tak dziwnie czuje, boli mnie brzuch tak nieswojo, krzyże mnie bolą i taki uczucie jakby mi coś siedziało w środku. Nie mówię o ciąży bo to raczej niemożliwe tylko może to jakiś wyrostek czy coś? miałyście tak kiedyś?

reklama
cornelka racja, zrobic test nie zaszkodzi, a moze sie zdziwisz pozytywnie? :) zycze ci tego

patrycja nigdy tak nie mialam....tzn mialam ale to jak bylam w jakims 5-6 miesiacu ciazy kiedy dzieci juz na tyle wazyly ze czulam sie jakbym jakis kamien nosila w sobie hehe :)

zosiek a w jakim sklepie pracowalas?

matosia super!!! gratulacje dla corci..ojj zobaczysz jak wycwiczy sobie raczkowanie jak bedzie zasuwac.... :) jeszcze bedziesz plakac heheeh ;) Łucja wczoraj w nocy sie obudzila standardowo o 3 ale jesc nei chciala tylko przytulic sie i poszla dalej spac, wiec mam malenka nadzieje ze jednak od tego modyfikowanego przestanie sie w ogole w nocy budzic :) jak u Was z jedzeniem dzisiaj? mloda mi tez powoli zaczyna buntowac sie przy jedzeniu ale widze ze jej zaczynaja dwojki u gory wychodzic.... czemu dzieci nie rodza sie juz z zebami? ;P

oooooo uciekam bo igor karmi Łucje kulkami nesquik :| co za dziecko......

kinga wiesz no wieczorem kaszke ladnie zjadla a co do nocy, no to jak zje wiezorem o 21 mleko to dopiero o 5 rano chce pic znowu, a tak to tylko smoczek do buzi i po klopocie :)

nie robie testu to nie ciaza czuje ze to nie to

Matosia no to super ze mala juz raczkuje moze wkrotce na nogi stanie?:)

ale jestem padnieta chyba czas na drzemke:p

oj oby bo mam jzu dosyc noszenia jej na rekach
cornleka ale jestes na 100% pewna ze to nie to bo wiesz faktycznie taki krotki okres jest podejrzany...

cornelka to szkoda....ale jak nie teraz to za miesiac :)

matosia moja w ogole smoczka nie ssie.... a tak chcialam sie zapytac czemu boisz sie dac malej chlebek? przeciez od 5 miesiaca gluten sie podaje dzieciom wiec nie powinno jej nic byc. Kupilam dzisiaj bebilon na noc...zobaczymy czy faktycznie sie nie obudzi i bedzie spalacalusienka noc....dzisiaj wyjatkowo wstala o 8...boshheee normalnie prawie sie wyspalam ;P igor wstal o 7 i mi ciagle nadawal nad uchem....w ogole rano wsykoczyl do mnie: "mamo zadzwon do dzieci, dzieci lubia igorka, lubia mnie, no zadzwon" a ja sie zaczelam zastanawiac o jakie dzieci mu chodzi ;D

no szkoda ale moze nastepnym razem

Kinga jakie te dzieciaki sa slodkie przychodza opowiadaja jakies rzeczy nie wiadomo o co chodzi ale super sie ich slucha bo one takie zafascynowane tym sa wczoraj moj sasiad przyszedl tez ma ponad 3 latka i oczywiscie tyle mowil ze nie wiedzialam o co chodzi ale sluchalam i zadawalam pytania to takie smieszne bylo bo oboje nie wiedzielismy o co nam chodzi ale dalej gadalismy:D

cornelka hehe faktycznie, on to czasami takie teksty wali ze wymiekam...kiedy siedze sobie na forum, a igor do mnie "mamo daj mi poczytac" na co ja "przeciez ty nie umiesz czytac" a on zdziwiony do mnie "no jak to?" az sie zaczelam zastanawiac czy o czyms nie wiem :D

reklama
trzeba go posadzic na kolanka i powiedziec "prosze kochanie czytaj" ciekawe co by zrobil hehe:)oj slodziaki z tych dzieci:)ciekawe kiedy ja bede mogla doznac takich rzeczy:)juz sie nie moge doczekac

Do góry