reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja no to dobrze obys tak przez cala ciaze super sie czula:) chyba kupie jak uda mi sie do apteki dotrzec:p

a ja dzis powinnam miec @ jak narazie nie ma ale pewnie przylezie chociaz nic mnie nqa nia nie boli:p

ale upal dzisiaj chyba lato przylazlo:)

reklama
Patrycjaa ciesz się, ze się tak dobrze czujesz :-) możesz przynajmniej się cieszyć w pełni bez przeszkód ;-)
Mazia89, Cornellka ja od lipca dołączam do starających się - zobaczymy co z tego wyjdzie. Myślę, że na początek będę brać tylko kwas foliowy - jak myślicie dziewczyny?
Matosia gratuluję raczkowania małej :) będziesz miała za kim biegać.
Co do figury - na pewno nie pozwolę się zapuścić, a dużo znajomych ma lepszą niż sprzed ciąży. Już się ni mogę doczekać zafasolkowania :-/ chyba nie należę do cierpliwych :-D

elisse kwas foliowy ponoc dobry w koncu bierze sie go na poczatku ciazy a z figura to racja moja kolezanka byla taka grubawa a po ciazy to chudzielec sie z niej zrobil jak nie wiem co hehe takze to zalezy od tego jak sie o siebie dba
no to fajnie to zawsze wiecej osob do wspierania sie:)zafasolkujemy wkrotce wszystkie:)

dziewczyny to żescie napisały nie ma co:angry::angry::angry: opiedzielacie się!!:-D:-D:-D

elisse a napisz coś o sobie,jak sie nazywasz ile lat,co robisz,jak tam z Twoim chłopem i w ogole.Ja narazie biorę wiesiołka ale jutro chyba kupie kwas foliowy i bede z moim brała.

Patrycja ja tez mam taka nadzieje!!że wszystkie bedziemy sie cieszyc z dolegliwości ciążowych!!!ja na pewno jnie odpuszcze:tak::tak::tak:

cornellka a @ przylazla??

Mazia no wlasnie cisza tu jak nie wiem co dzisiaj:) nie nie przyszla jeszcze moze jutro przylezie chociaz strasznie kusi mnie zeby zrobic test plemniki mogly prztrwac ze 2 dni?no bo niby w dzien owulacji tez cos tam bylo ale nie do konca ale przed dzien i 2 dni bylo juz do konca wiec mam taka ciupenka nadzieje ze cos przezylo tam:)

Wiesz co ja bym poszekała do jutra,jak nie przyjdzie rób we wtorek test,chyba ze bardzo CIe kusi.Ja juz jestem pewna ,że nie mam owulki w te dni co myślalam.W tym cyklu myślałam,że owul mam z piatku na sobotę a miałam z około środy,czwartku bo @ przylazła 2 dni wczesniej.A serduszkowanie było w niedziele,poniedziałek potem dopiero w piatek i sobotę wiec kicha zbita.Czytałam własnie o tym bólu podczas owulacji i podobno boli własnie po 1-2 dniach po owulacji!!! no szlag by to trafił:D teraz to już w ogole nie będe wiedzieć kiedy mamy sie starac,więc bede sumiennie co 2 dni!

nie nie dzisiaj jak juz cos to jutro ale pewnie i tak nie zrobie:p pewnie jutro przyjdzie:)ja tez nie wiem kiedy mam dokladnie owulacje bo mnie nic nie boli ani nic ehh wiec ja wszystko robie w ciemno tzn niby teoretycznie powinnam miec 14dc i tego sie trzymam

ja własnie czytam,ze ten ból co odczuwa większość kobiet w tym i ja,związany jest ze wzrostem progesteronu który następuje już kilkanascie godzin po owulacji.Ja teraz będe prowadzić obserwacje śluzu.A jesli w tym miesiacu sie nie uda to kupuje termomertr owulacyjny i bede badać śluz i tempke.

ja to nie mam do takich rzeczy cierpliwosci zaraz bym sie wkurzyla ze mi cos nie wychodzi albo cos straszny nerwus ze mnie :)licze ze w koncu sie uda a jak nie to zaczne sie martwic i zaczne bawic sie w obserwacje i w ogole :)

reklama
Do góry