Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dolecialam!! nie bede uzywac polskich znakow, bo tutaj to niemozliwe goraco jak cholera jutro lece na plaze w piatek chlopak mojej sis zawozi mnie na taka ladniejsza tylko ze sloncem trzeba bedzie uwazac, bo moja sis tak strasznie sie spalila,ze dostala zwolnienie lekarskie
Cornelka trzymam kciuki bedzie dobrze daj znac jak bedzie cos wiadomo
zosiek :0 a jak lot? kurcze, ale ci zazdroszcze! no ze slonkiem uwazaj! ja jak bylam w chorwacji 90% czasu spedzilam w cieniu a i tak wrocilam brazowa!
kingano wlasnie wiem ze mozna przedobrzyc wiec hcyba zobacze sie z prywatna lekarka. mamy taka jak tosia jest chora. wtedy do niej jezdzimy, no a teraz w zwiazku z tym ze poprostu nie ma lepszego lekarza w przychodni to chyba sie z nia skonsultuje
do lizbony polecialam moja sis tu mieszka, wiec dosc czesto tu bywamale teraz jestem pierwszy raz w lipcu hehehe...
Cornelka bedzie dobrze musi byc a ja dzis na plaze mialam jechac, ale jednak zostalam jeszcze z sis, bo ona ma zwolnienie przez to poparzenie no i zostane z Nia a jutro z jej chlopakiem na plaze smigniemy