reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
cze dziewczynki:)

dolecialam!! nie bede uzywac polskich znakow, bo tutaj to niemozliwe:p goraco jak cholera:D jutro lece na plaze:D:D:D w piatek chlopak mojej sis zawozi mnie na taka ladniejsza:) tylko ze sloncem trzeba bedzie uwazac, bo moja sis tak strasznie sie spalila,ze dostala zwolnienie lekarskie:szok:

Cornelka:) trzymam kciuki:) bedzie dobrze:) daj znac jak bedzie cos wiadomo:)

zosiek :0 a jak lot? kurcze, ale ci zazdroszcze! no ze slonkiem uwazaj! ja jak bylam w chorwacji 90% czasu spedzilam w cieniu a i tak wrocilam brazowa! :)

cornelka mam nadzieje ze wszytsko sie ulozylo :):*

we wtorek wyrok 1% nadzieii...zobaczymy

Zosiek ciesze sie ze dolecialas i ze wszystko wporzadku
Mazia a Ty jak tam bylas na becie?

Cornelka trzymam kciuki zebyw szystko sie jednak ulozylo....

matosia bez roznicy jakie mleko pije, chodzi o to ze w modyfikowany jest vit d i podajac dodatkowo mozsz przedobrzyc.

kingano wlasnie wiem ze mozna przedobrzyc :( wiec hcyba zobacze sie z prywatna lekarka. mamy taka jak tosia jest chora. wtedy do niej jezdzimy, no a teraz w zwiazku z tym ze poprostu nie ma lepszego lekarza w przychodni to chyba sie z nia skonsultuje

reklama
do lizbony polecialam:) moja sis tu mieszka, wiec dosc czesto tu bywam:)ale teraz jestem pierwszy raz w lipcu:p hehehe...

Cornelka bedzie dobrze:) musi byc:) a ja dzis na plaze mialam jechac, ale jednak zostalam jeszcze z sis, bo ona ma zwolnienie przez to poparzenie:( no i zostane z Nia:) a jutro z jej chlopakiem na plaze smigniemy:)

Do góry