reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

matosia masz racje, ja tez sie pytam jak cos chce wiedziec, ale tez lekarka sie pyta o postepy. Mi powiedziala ze jak Łucja pije modyfikowane tylko to mam nie dawac wit D bo jest w mleku i nie ma potrzeby.

reklama
dzieki dziewczyny napewno sie przydadzo jutro kciuki

Matosia ja na temat sluzby zdrowia wypowiadac sie nie bede moj ojciec ma miec operacje i to natychmiast ale w szpitalu ktorym lezy nie zrobia bo zamykaja oddzial kazali szukac szpitala i lekarza na wlasna reke przeciez to oni powinni zapewnic pacjentowi miejsce w innym szpitalu szkoda slow...pomijajac ze 2 razy mial skierowanie i go nie przyjeli dopiero za 3 ...

Zosiek zagladaj do nas udanego wyjazdu

Patrycja ale Ty szczesciem promieniejesz

Cannella ale jak dostaniesz etat pozniej to nawet lepiej jak zajdziesz w ciaze oni zwolnic Cie nie moga a kase i tak bedziesz dostawac:p dobrze ze ja mam prace to wrazie co zawsze te pare groszy wpadnie nam ale poki co to dziecka nie mam niestety i ja jej zazdroszcze a teraz jeszcze moja najlepsza kolezanka w ciazy to juz w ogole zazdrosc pelna para:p

dziekuje:*

jaka cisza...

Ostatnia edycja:
kinga kurde a ta malpa nic nie mowila mi ;/ chyba pojade do prywatnej takiej naszej od chorob ;/ a lucja jest na nan active?
zosiek papapa milej podrozy!
a to fakt cicho...

kinga bo tosia pije bebilon wciaz... no i w sumie nie wiem czy to taki sam sklad?

cornelka u mnie tez pada caly czas ale ja czasem lubie taka pogode...jak nie bylo toski to uwielbialam siedziec przed oknem sluchac muzy i patrzec na deszcz :) teraz juz nie mam czasu :( a wlasciwie nie da sie osiagnac takiego spokoju :)

reklama
Do góry