• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chcę mieć dziecko...

matosia masz racje, ja tez sie pytam jak cos chce wiedziec, ale tez lekarka sie pyta o postepy. Mi powiedziala ze jak Łucja pije modyfikowane tylko to mam nie dawac wit D bo jest w mleku i nie ma potrzeby.

reklama
dzieki dziewczyny napewno sie przydadzo jutro kciuki

Matosia ja na temat sluzby zdrowia wypowiadac sie nie bede moj ojciec ma miec operacje i to natychmiast ale w szpitalu ktorym lezy nie zrobia bo zamykaja oddzial kazali szukac szpitala i lekarza na wlasna reke przeciez to oni powinni zapewnic pacjentowi miejsce w innym szpitalu szkoda slow...pomijajac ze 2 razy mial skierowanie i go nie przyjeli dopiero za 3 ...

Zosiek zagladaj do nas udanego wyjazdu

Patrycja ale Ty szczesciem promieniejesz

Cannella ale jak dostaniesz etat pozniej to nawet lepiej jak zajdziesz w ciaze oni zwolnic Cie nie moga a kase i tak bedziesz dostawac:P dobrze ze ja mam prace to wrazie co zawsze te pare groszy wpadnie nam ale poki co to dziecka nie mam niestety i ja jej zazdroszcze a teraz jeszcze moja najlepsza kolezanka w ciazy to juz w ogole zazdrosc pelna para:P

dziekuje:*

jaka cisza...

Ostatnia edycja:
kinga kurde a ta malpa nic nie mowila mi ;/ chyba pojade do prywatnej takiej naszej od chorob ;/ a lucja jest na nan active?
zosiek papapa milej podrozy!
a to fakt cicho...

kinga bo tosia pije bebilon wciaz... no i w sumie nie wiem czy to taki sam sklad?

cornelka u mnie tez pada caly czas ale ja czasem lubie taka pogode...jak nie bylo toski to uwielbialam siedziec przed oknem sluchac muzy i patrzec na deszcz :) teraz juz nie mam czasu :( a wlasciwie nie da sie osiagnac takiego spokoju :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry