elisse
Fanka BB :)
Wcześniej jak nie brałam tabletek, też tak miałam. Na pewno to hormony, tylko jakie :-) mój organizm chyba za bardzo się pospieszył
jakbym miała zieloną wydzielinę, mogłabym być załamana. Ale jak akurat chcę mieć dzidziusia, to pod górkę jest
już się nakręcam, że owulacji w ogóle nie mam
szkoda, że taka panikara ze mnie. Nie wiem, po co mi chce to USG robić, skoro wiem, że nie jestem w ciąży
już się zastanawiam, czy nie poprosić o skierowanie do endokrynologa 
tam też się długo czeka w kolejkach. Jedyny lek jaki biorę, to kwas foliowy. A to raczej nie powoduje takich efektów.
Przy trójce dzieci już jest czasami urwanie ;-) nie mówiąc o piątce hehe. Ja już uciekam na drzemkę... odkąd nie biorę tabletek jestem bardziej senna, przed nimi też tak miałam
jakbym miała zieloną wydzielinę, mogłabym być załamana. Ale jak akurat chcę mieć dzidziusia, to pod górkę jest
już się nakręcam, że owulacji w ogóle nie mam
szkoda, że taka panikara ze mnie. Nie wiem, po co mi chce to USG robić, skoro wiem, że nie jestem w ciąży
już się zastanawiam, czy nie poprosić o skierowanie do endokrynologa 
tam też się długo czeka w kolejkach. Jedyny lek jaki biorę, to kwas foliowy. A to raczej nie powoduje takich efektów.Przy trójce dzieci już jest czasami urwanie ;-) nie mówiąc o piątce hehe. Ja już uciekam na drzemkę... odkąd nie biorę tabletek jestem bardziej senna, przed nimi też tak miałam