reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

dziewczyny wy chyba nie mowicie powaznie o operacjach! ja rozumiem,ze chcialbyscie w sobie cos zmienic,ale to POWAZNE OPERACJE podczas ktorych mozna umrzec! lub na skutek powiklan! a Ty macie dzieci! i to male! bez urazy,ale to troche samolubne ryzykowac zyciem dla poprawienia urody...

reklama
Hehe temat chce miec dziecko a wy zmieniacie na chce miec " cycki" :-D:-p Co do rozmiarów to musze powiedziec ze smiałam sie gdy np w Tv słyszłam ze kobiety nie potrafią sobie dobrac stanika i nosiły za mały a w tamtym tygodniu poszłam do sklepu kupic biustonosz i babka mi mówi ze ja napewno nie nosze miseczki A... na to ja w smiech bo niby jakie jak nie A ta mnie wymierzyła i wyszło mi C/D a wcale tego nie widac... wiec Cannella moze ty podobnie jak ja powinnas nosic wiekszy tylko masz bisut pod pachami ( okrslenie pani ze sklepu) a nie na swoim miejscu...:-p
Polna Kinga
to ja sie dołaczam... mnie moga wziac skóre z brzucha i wszczepic w biust i miałabym wszystko za jednym zamachem:-):-p

Umi :-D:-D:-D

Zosiek ale ja nie mowie ze teraz i juz chce powiekszac piersi - pisalam zreszta ze nie wiem czy wogole moglabym sie poddac takiej operacji :sorry2:
zreszta nawet nie wiem jakby miala sie spytac swojego lekarza czy moge poddac sie operacji powiekszania biustu :confused::-D

Canella planujemy w nastepnym roku majstrowac braciszka dla ALi :-) a nastepne po roku :tak:

polna a po co mialabys sie swojego lekarza pytac?

zosiek po glupim szczepieniu czy leku przeciwbolowym mozna umrzec wiec nie popadajmy w paranoje ;) wszystko jest niebezpieczne, a dla kogo i w jakim stopniu to zalezy od osoby. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to jest powazna operacja a nie wyrwanie zeba, ale powiem ci ze teraz sa takie rodzaje zabiegow ze naprawde nie ma co sie martwic. Ostatnio nawet czytalam ze wchodzi metoda ktora polega cos na zasadzie jak wypelnianie zmarszczek....tyle ze plyn sie wchlania i efekt jest na jakies 2 lata. Trzeba poprostu znalezc dobrego , godnego zaufania specjaliste. Tobie latwo teraz mowic, ciekawe jakbys myslala wygladajac tak jak ja.....mam nadzieje ze sie nigdy nie przekonasz bo to naprawde nie jest mile jak ci biust zwisa prawie do pasa a ty masz nieco ponad 20 lat......to co to bedzie jak bede miala 40? 50? bede uwazac zeby nei zaplataly mi sie miedzy kolanami? ;P

cannella ja bym sobie zrobila i napewno zrobie :) tak w ogole to biust taki nie wyglada jak u tych panienek co im az sterczy jak pilki, niczym go nie odroznisz od "zwyklego" :)

hej dziewczyny :) ja zlozylam dzisiaj dokumenty na studia i juz jestem przyjeta.
ale mam za to okropnego dola... dzisiaj zadzwonila do mnie pani z kliniki do ktorej chodze do ginekologa... i okazalo sie ze moja cytologia jest zla.. i teraz nie wiadomo... bo skoro dzwonili to cos jest na bank nie tak bo wyniki mialy byc w pn a oni do mnie juz dzisiaj dzwonili, a jutro mam przyjsc do swojej gin bez rejestracji i wchodze bez kolejki... wiec spodziewam sie najgorszego.. :(

Kinga bo widzisz ja mam rozrusznik i wlasnie nie wiem czy wogole taka operacja byla by mozliwa :confused: ja nawet powinnam sie konsultowac z Nim jak bede chciala zajsc w ciaze:sorry2: troche to dziwne ale niestety taka jest prawda :nerd:

matosia spokojnie , ze masz przyjsc bez rejestracji inieoznacza ze to cos strasznego :no::tak:;-)

polna ahaaaaa o kurcze, to faktycznie... :)

matosia mojej kolezance tez wyszla cytulogia zle, 3gr, pobierali jej probke zeby zbadac czy jakis nowotwor sie nie przypaletal...zalamana byla a sie okazalo ze to poprostu jakis silniejszy stan zapalny... glowka do gory! :)

Kinga:p podam Ci przyklad (eks???) zony Ushera (tego piosenkarza). Laska ma kasy jak lodu, wiec nie wybrala jakiegos tam lekarza...poszla na liposukcje brzucha czy cos w tym stylu i ledwo ja odratowali, bo miala zapasc...
Moja ciocie prawie przez tydzien po zabiegu wycinania zylakow dobudzic nie mogli (zamiast miejscowego znieczulenia miala glupiego jaska)..
Od wszystkiego mozna umrzec..ale po co sie dodatkowo narazac? a ja wcale nie wygladam jak bogini..mam nos na pol twarzy i cycki tez mi wisza, choc dziecka nie mam...ale rozmiar D nie ma prawa lewitowac w powietrzu, bo jest zwyczajnie za ciezki...ale co z tego? kazdy ma jakas wade...:) i to wlasnie w ludziach jest fajne:) ze roznia sie:)

Polna jak masz rozrusznik to jest to niewskazane:)

Matosia:) mojej sis kiedys na USG wyszedl guzek..i gin powiedziala mojej sis, ze chce wykluczyc raka zlosliwego...przez 2 tygodnie biedaczka meczyla sie z mysla,ze ma raka...a wiesz co sie okazalo? ze to jakis pecherzyk co moze sie zrobic podczas cyklu...wiec spokojnie:)

Toście wywołały dyskusje o rozmiarach piersi ;-) a ja mam tylko A i jakoś żyję :-D chociaż przydałoby się więcej. Jak rozmawiałam z anestezjologiem i chirurgiem, to operacje piersi są jednym z najprostszym zabiegów :tak: tylko najgorszy jest ból po operacji :-p a 15 tys.? Dużo kasy sobie ten chirurg zażyczył :szok: najgorzej jak lekarz jest nastawiony na kasę i bierze pod skalpel, nawet jeśli wyniki badań nie pozwalają na zabieg.
Matosia głowa do góry, najważniejsze, że szybko chcą z Tobą porozmawiać. Takie czekanie może być jeszcze gorsze.
Mazia jak nic masz objawy na fasoleczkę. Nic, tylko przeczekać ten tydzień.
A ja dostaję załamki, że mnie dzidziuś przez dłuższy czas nie będzie czekał :no: za 1,5 tygodnia robię część badań na hormony, by potwierdzić, czy mam za wysoką prolaktynę :shocked2: a nawet nie wiem jakiego znaleźć lekarza gin-endo na NFZ, do którego nie czeka się 3 miesiące:baffled::baffled: normalnie nic tylko mi się chce z tego wszystkiego płakać, ale ze mnie beksa :no::no::no:

reklama
zosiek ale twoje przyklady odnosza sie tylko i wylacznie do znieczulen jakie zastosowano, ze obydwie zareagowaly zle na nie i stad te powiklania...nie ze sam zabieg wplynal na nie w ten sposob...wiec nie przekonalas mnie hehe :) glupiego jasia dostalam przy porodzie, zapewne jak wiekszosc kobiet ktore rodza w pruszkowie....te same powiklania moga byc po znieczuleniu zewnatrzoponowym a zobacz jakie to sie popularne teraz robi przy porodzie, kobiety jak chetnie je biora....naprawde to zalezy od osoby jakie znieczulenia moga a jakie nie i twoje przykaldy o tym swiadcza a nie ze akurat powiekszanie piersi, liposukcja jest bardziej niebezpieczna niz taki porod wlasnie....hmmm czekam na kolejne argumenty :p
a co do twojego biustu to on zapewne tak nie wisi o czym ja mysle...bo moj wyglada poprostu jak dwa kawalki rozciagnietej zwisajacej skory, a w srodku pusto, nie ma nic. Moge sie nim w te upaly wachlowac....i co chcesz mi powiedziec ze to plus brzuch w postaci takiej samej, czyli zwisajacego kawalka skory w centki rozstepowe wyglada sexi, tak? rozpala wyobraznie meska az chce sie isc do lozka....prosze cie :)

elisse o kurcze, trzymam kciuki zeby jednak bylo wszystko wporzadku..... :| tutaj to wiem gdzie moglabys do takiego z nfz isc...ale w poznaniu nie mam pojecia....

Ostatnia edycja:
Do góry