reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
a juz kilka mam na koncie
moze za wczesnie te testy robila?
Anastazzja
Kinga Ty mnie nie strasz

Anastazzja
mialam, mialam
ale jakis dziwny
chociaz znam dziewczyne, ktora rok temu w sierpniu dowiedziala sie,ze jest w ciazy, dokladnie to pod koniec sierpnia, a 4 pazdziernika urodzila synka...w terminie
ale ona wyjatkowo glupia byla

zosiek ale kolezanka to okresu nie miala tyle czasu
jak ta dziewczyna mogla nie wiedziec ze jest w ciazy? 6-7 miesiac to juz sie ma spory brzuch....chyba ze byla dobrze zbudowana...ale i tak nie miala okresu to ja to nie zastanowilo? dla mnie takie przypadki sa nie do pojecia...nie wierze ze panienki nie wiedzialy ze sa w ciazy...brak okresu, kopniecia dziecka...no jak mozna nie wiedziec?
jak ta dziewczyna mogla nie wiedziec ze jest w ciazy? 6-7 miesiac to juz sie ma spory brzuch....chyba ze byla dobrze zbudowana...ale i tak nie miala okresu to ja to nie zastanowilo? dla mnie takie przypadki sa nie do pojecia...nie wierze ze panienki nie wiedzialy ze sa w ciazy...brak okresu, kopniecia dziecka...no jak mozna nie wiedziec?
Anastazzja
KingaP mowilam,ze laska byla wyjatkowo glupia, ale znam dziewczyne osobiscie
my z moja mama widzialysmy,ze jej sie brzuszek robi (ona chodzila z moja mama na angielski), nawet kiedys rano byla taka sytuacja,ze jak moja mama rano poszla do kibelka to slyszala,ze ktos wymiotuje, ale myslala,ze to pewnie Ania z jej grupy (ktora byla w 3 miesiacu) a z kibelka wyszla Ala i mowi mojej mamie,ze chyba sie zatrula, bo wymiotuje caly poranek...
mojej mamie podejrzanie to wygladalo, ale glupio bylo powiedziec lasce,ze moze jest w ciazy...
bo ona sama powinna najlepiej wiedziec
no,ale nie wiedziala
a gruba jakos specjalnie nie byla
ale u mnie tez tak jest,ze generalnie gruba nie jestem..tylko mam taki ciazowy brzuszek
dla mnie tez nie bylo to do pojecia
ale jednak
jak widzisz takie "cuda" sie zdazaja
dla mnie tez nie bylo to do pojecia
Ostatnia edycja:
Shiira
Mummy'10
Kurde boje się dziewczyny ... Okresu nie ma, nic go nie zapowiada, zero bóli kompletnie nic ...
Pierwszy raz w życiu mam tak długi cykl, boje się, że coś jest nie tak
że jakaś choroba czy cos, bo przecież spóźniająca się @ nie wróży nic dobrego tym bardziej, że mam tak pierwszy raz. Poczekam jeszcze pare dni, jak nie dostane zrobie test jak wyjdzie I kreska to pójde do gina po luteine .. ahh jakiegoś doła mam 
Pierwszy raz w życiu mam tak długi cykl, boje się, że coś jest nie tak
reklama
Cannela czasami tak sie zdarza,pisalas ze podejrzewasz bezowulacyjny ten cykl,moze dlatego sie @ spoznia? nie wiem zrob jutro albo pojurze test.Ale od godzin ok 18 nic ni pij,az do zrobienia rano testu.Wtedy jest 100% wiarygodny,Ty jestes juz dosc sporo po terminie@ ,wiec powinien wyjsc juz wynik prawidlowy.Kup bobo test albo Quick vieu.One sa najlepsze.
Podziel się: