reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

W takim razie jest jedna opcja, on musi za Tobą zatęsknić. Zrozumieć, że kiedy potrzebował pomocy, byłaś przy nim ;-) jak zrobiłam dwa tygodnie przerwy bez możliwości kontaktowania, po tygodniu nie wytrzymał i zadzwonił stęskniony :tak: a wiek jednak trochę ma znaczenie, ludzie z wiekiem poważnieją i są bardziej odpowiedzialni. A tu niespodzianka, zdarzają się takie wyjątki jak mój. Widocznie jeszcze nie jest pewny, czego chce :tak: wspieraj go i bądź dobrej myśli, to jest dobry klucz do sukcesu. Jak zgrywam biednego kociaka, to każdemu chłopakowi jest trudno zwracać uwagę :-D albo czuje się nieswojo to robiąc. Będzie dobrze, co jakiś czas są takie okresy kryzysowe.

reklama
moze ta sprawa z rozprawa tak na niego wplynela? ze sam nie wie jak to bedzie tak naprawde wygladalo?

zosiek a jeszcze mialam ci napisac, odnosnie tematu wesela, bo pisalas jakie bys chciala...ze wesele to sie robi dla gosci, nie dla siebie :)

Elisse zobaczymy jak sie zachowa nienawidze klamstwa i dobrze o tym wie nie moge ciagle mu wybaczac bo mi na glowe wejdzie

Kinga ja wszystko rozumiem ale niech nie przegina ja tez mam uczucia i tak duzo znosze czasem siedze i rycze juz z bezsilnosci bo liczy sie tylko on i to co on czuje a ja?czy on sie mnie spytal co ja czuje?mnie tez to dotyczy a on czasem zachowuje sie jakby nic innego juz nie bylo tylko ta sprawa ..kiedys mu powiedzialam juz w zlosci ze ma to na co sobie zasluzyl za glupote sie placi troche za ostro ale przemyslal i wiedzial ze mam racje szkoda ze nie dlugo to trwalo

nie odbierze niby jest na piwie ztreszta juz mu napisalam ze nie mam ochoty z nim rozmawiac bo i tak nie mamy o czym poczekam az sam sie odezwie troche pewnie poczekam

wiecie co jakos mi tak lepiej jak sie wam tu wyzalilam tak lzej:)

Cornelka Elisse ma racje poczekaj aż zatęskni,nie odzywaj sie,czasem wyłacz telefon.Na gg i na nk tylko na niewidoczynym siedź.Zobacz co się będzie dziać.Czy sobie przypomni,ze ma dziewczynę.Bo na siłę to nie ma sensu.Wiadomo,ze facet chce czasem pobyć sam z kumplami,ale powinien chociaż Ci o tym powiedzieć a nie głupie wykręty robić.Mój mi kiedyś powiedział ,że nie ma upranych skarpetek,i znajdzie 2 ale w innym odcieniu i nie może przyjechać myślałam,ze zabiję go za taką głupią wymówkę,ale pozniej sie zapytałam ,zeby powiedział o co chodzi na prawdę a nie sciemnia o skarpetkach:no::no::no:i powiedział,ze nie chce mu sie przyjezdzać i tyle.Trzymam za Ciebie kciuki i bądź dzielna ,nieugięta ,oschła.Jeżeli to nim nie wzruszy to facet nie jest Ciebie wart.

Ellise no wykresi masz obiecujący a w jakich dniach były serduszkowania??a Twój Tż jest tego świadomy?

wlasnie tak pokusilam sie i weszlam na nk nosz kr***jakims obcym daje nr i sie umawia napisalam co onim mysle i nie chce miec juz nic z nim doczynienia glupia i naiwna bylam ze wierzylam w te klamstwa wielka milosc chyba tylko z mojej strony nie wiem jak to dokladnie bylo i nie chce wiedziec moze mnie nie zdradzil ale mam to juz gdzies nie bedzie ise z jakimis mlolatami umawial bo mu napisze ze wpadl jej w oko swinia i tyle brzydze sie nim i tym calym zwiazkiem

reklama
Cornellko tak mim przykro,trzymaj sie ,my zawsze bedziemy z Tobą.Bądz dzielna nie byl Ciebie wart,moze lepiej ze tak wyszlo a nie zwodzil Cie jeszcze kilka lat!! Dobrze ze weszlas na ta nasza klase.Jednym slowem swinia z niego!!!!!!!!!!!!!

Do góry