reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka :*

Anastazzja nawet nie mów o sprzątaniu, bo ja dziś też zrobiłam porządek w domu całym i mi ręka się jeszcze poparzyła domestosem, bo mi rękawica gumowa zsunęła, a ja mam bardzo wrażliwą skóre na chemikalia :(

Kinga dobrze pamietam, że Tobie się zajść w ciąże udało od razu 2razy? bo wiem, że ktoś ostatnio mi mówił to i wydaje mi się że to Ty ;)
bo jak co to ja chcę od Ciebie wielką przesyłkę ze szczęściem w tych sprawach :D

paluska_a rozumiem Cie doskonale, bo tez mi się zaczęły studia i jest ciężko, ae dam radę! muszę :) i Ty też spbie poradzisz :)

spadam, bo zaraz będzie u mnie mój TZ i będziemy oglądać "Mam talent" :)

reklama
Madzia18 ja byłam w bardzo podobnej do Twojej sytuacji, też miałam 18 lat jak zaszłam w ciążę, a 19 jak urodziłam. Ja akurat byłam w liceum, więc musiałam z brzuchem zdawać maturę, ale nauczyciele się nei zorientowali więc nie miałam z tego powodów jakiś nieprzyjemności albo ustępstw. U mnie z rodzicami było krucho, teściowie w miarę dobrze przyjęli, oczywiście rodzice byli zawiedzeni itd. ale później jakoś się pogodzili... teraz mała ma rok i wszystko jest ok, ja studiuję dziennie a oni są dziadkami ;), wszystko jest ok, oprócz mieszkania razem, dziecko w niczym nie przszkadza, bo właśnie najgorszym minusem całej ciąży i dziecka jest to, że my musimy mieszkać z moimi rodzicami niestety, mam nadzieję, że nie będziesz mussiała przez to przechodzić ;)

Mnie teraz czeka nauka :( strasznie dużo analizy matematycznej,z której nie wiem jak zrobić ponad połowę zadań, z których większość pierwszy raz w życiu widzę, ani na wykąłdach ani na zajęciach tego nie było i męczę się próbując nauczyć się arcusów ;/, do tego cały czas dołek przez tą pracę :( ech masakra nie jest łatwo, ale jakoś daję radę

tylko na chwilę....znalazłam coś niesamowitego:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo&feature=related"]YouTube - Kseniya Simonova - Sand Animation (Україна має талант / Ukraine's Got Talent)[/ame]

O kurde.. Robi wrażenie..

A piesek nawet dobrze :)) Ciekawe czy ona wie, że mam dzidziusia w brzuszku.. Bo strasznie coś się do mnie przymila :szok::confused: Może psy to jakoś odczuwają? :D Hehe jestem ciekawa, bo tak dziwnie się zachowuje.. :)

Kinga no możliwe, że się już za 2 tyg obniży.. :p Boję się bo to już niedłuuugo :)) :unsure:

A mi wrasta paznokieć :eek: Wiecie jak to boli?? :OOO :((

Widziałam to jakiś czas temu, jest to ruska zwyciężczyni programu 'Mam Talent', i kobieta faktycznie ma talent...ja bynajmniej jak ogladalam to, to sie wzruszyłam, bo ona nie tylko maluje, ona nadaje tym obrazom życie i dusze. A to rzadkosc w tej dziedzinie sztuki niestety.

Anijka - zwierzeta ponoc wyczuwaja ciąże jakoś, nie wiem jak i dokładnie co, ale np. koty sie nawet bardziej łaszą, tak bynajmniej slyszałam.

Och a ja juz chce ten piekielny 24 i czy dostane okres czy nie. Piersi mam cały czas obolałe, brzuch mnie pobolewa...juz nie wiem co o tym myslec. Wkurzajace. Mam nadzieje ze tydzien szybko zleci.

Nie "ruskiego" mam talent tylko ukraińskiego:p

Anijka;) oczywiście,że czują ciąże:) podejrzewam,że piesek wiedział wcześniej niż Ty:) pies mojej koleżanki ciągle pilnował brzuszek:p i nie pozwalał nikomu go dotykać:p no i tak śmiesznie jak ona leżała kładł na nim łapki lub pyszczek:) a kot mojej innej koleżanki "przepowiedział" ciąże:p bo zanim ona sama się dowiedziała to wieczorem układał się jej na brzuchu, choć wcześniej tego nie robił, i tak noc w noc,aż do czasu kiedy było to możliwe:p

Hej dziewczyny :*
Nie było mnie, bo nie miałam czasu. W piątek miałam bardzo dużo pracy, a w weekend byłam w szkole. Dzisiaj mam wolne (należy się odpoczynek ;D) więc jestem i czekam na Was :)

Anastazzja ... Coś pięknego :) Kobieta ma niesamowity talent ... :)

Madzia witaj w Naszym gronie :) Ciekawe czy zostaniesz z Nami na dłużej ... :p
Mieliście jakiś niebezpieczny stosunek? W którym dniu cyklu? Gdybyś napisała coś więcej to może byśmy razem doszły czy jest prawdopodobieństwo ciąży :)

Niunia musiała urodzić ;D Nie ma jej na BB już tydzień :(

Patrycja na pewno jest już w domu, ale podejrzewam, że się już do Nas nie odezwie.

Matosia nie ma neta więc jest usprawiedliwiona :) Ciekawe czy brzuszek jej urósł ;)

Lovely a w jakim dniu mieliście stosunek, który może mieć następstwa ? :D Bo chyba mieliście z tego co czytałam ;)) i kiedy @?

A Ty Cornelka? Też coś wspominałaś .. :))

U mnie wszystko ok :) Mam troche sprzątania dzisiaj ale bede na BB. Mam nadzieje, że zastane ty którąś :) buźka :*

Hej dziewczyny :*

Madzia witaj w Naszym gronie :) Ciekawe czy zostaniesz z Nami na dłużej ... :p
Mieliście jakiś niebezpieczny stosunek? W którym dniu cyklu? Gdybyś napisała coś więcej to może byśmy razem doszły czy jest prawdopodobieństwo ciąży :)
No Hej :) Też jestem ciekawa, czy zostane na dłużej czy nie heh. Niebezpieczny stosunek, można to tak nazwać. W dzień owulacji. Ogólnie ciezko mi opisać o co chodzi...wiecej niz sam zwykly stosunek przerywany, mimo ze nie doszedl we mnie, ale wprowadzil we mnie nasienie z wytrysku palcami ... bo sie raczek nie chcialo wytrzec, ekhem... No tak czy siak oceniam możliwosci zajscia na ok 60-70 % chociaz to moje sceptyczne spojrzenie, w sumie nie wiem jak jest na prawde. Ogólnie nawet bym sie pewnie tym nie zainteresowała gdyby nie to że mam te dziwne objawy, ogolnie ponoc niby za wczesnie i rowiez moje objawy moga oznaczac zblizajacy sie okres, ale no kurde, nigdy nie bolały mnie piersi poltora tygodnia przed terminem @. I mam z wieksze o rozmiar. No i te skurcze w dolnej czesci brzucha, nie sa bolesne, ale czasami sa. To jest zastanawiajace ...

A ogólnie, poszłam dziś na 8 do szkoły, napisalam sprawdzian z historii, i po 2h poszlam do domu bo na prezentacji z woku dostalam zawrotow glowy, ledwo wydukalam swoja kwestie. Czytalam i zarazem smialam sie pod nosem ze padne zestresowana jakas glupia prezentacja, musialo to wygladac niesamowicie smiesznie :-)

reklama
Hej dziewczyny przepraszam ze nie pisałam ale od wczoraj od 17 do dzisiaj do 8 rano byłam w pracy miałam inwentaryzacje liczenie towaru masakra mam dość nic mi się nie chce nawet spać.

Dziewczyny mam pytanie jest możliwość ze jestem w ciąży a miesiączkę miałam??
Mam takie pytanie bo strasznie mi urósł brzuch na dole tak jak na ciąże i strasznie mnie ciągnie do śledzi i do słodkiego i rano mnie mdli i tak dziwnie pulsuje mi prawy jajnik.
A test pokazał negatywny wynik.
Wiem że to może trochę głupie pytanie.

Do góry