Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No masz racje, nie wiem. Ale moge tak przypuszczać, mając regularne cykle -28 dniowe, a to sie stało 14 dnia. Dni płodne mialam na 100%, od 2 dni wczesniej miałam obfite upławy barwy przezroczystej, bardzo obfite, i do 2 dni po "domniemanej" owulacji. Swój organizm obserwuje juz od dłuzszego czasu i ogolnie mniej wiecej juz wiem co, gdzie i kiedy ... np. jak zaczynają się u mnie dni płodne mam sporawe upławy, a w dzien owulacji boli mnie brzuch w ten sam sposób jak przy @.Madzia nie wiesz czy w dniu, w którym TO sie stało (nie wiem jak to nazwać heh he) miałaś owulację. Nawet przy obserwacji śluzu, temperatury nie można wiedzieć na pewno czy owulacja w okreslonym dniu miała miejsce. Da się to tylko określić przez monitoring. Można podejrzewać jedynie dni płodne a nie owu. W którym dc wtedy byłaś? Jak długie są Twoje cykle? Regularne?
och, ja ostatnio pare dni temu byłam taka rozdrazniona. O wszystko wybuchałam i zachowywałam sie jak nie ja. Hormony mi skaczą albo co ;d Później nastało 2 dni rozpaczy, czyli lezałam sobie na łozku i zaczynalam plakac nie wiadomo czemu, bylo mi strasznie smutno, albo przypominalam sobie jaka bylam nie mila przez ostatnie pare dni i o to płkalammadzia18 wiesz co testu nie kupuje bo nie chce sie martwic jutro mam babdania u lekarza to poproszę o zrobienie Betty. A jak się czuje czuje większe zmęczenie i jestem lekko rozdrażniona wszystko mnie wkurwia jak nigdy
To dobrze ja przez moje humorki kłóce sie z moim ciagle masz nasza klse bym ci wysłąła zaproszonko do znajomychoch, ja ostatnio pare dni temu byłam taka rozdrazniona. O wszystko wybuchałam i zachowywałam sie jak nie ja. Hormony mi skaczą albo co ;d Później nastało 2 dni rozpaczy, czyli lezałam sobie na łozku i zaczynalam plakac nie wiadomo czemu, bylo mi strasznie smutno, albo przypominalam sobie jaka bylam nie mila przez ostatnie pare dni i o to płkalamdzieki Bogu sie unormowało mi to jakos
![]()
MI po całych 15godzinach pracy nic mi sie nie chceJa jestem, ale tak przelotnie bo staram sie posprzatac troche, poki mi sie chce![]()
nie pracuje 8 godzin a le mieliśmy wczoraj inweteryzacje czyli liczenie towaru masakra15 godzin pracy?! Normalnie tak pracujesz? Matko, kocham szkole...