reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Dziewczyny mam pytanie jest możliwość ze jestem w ciąży a miesiączkę miałam??
Mam takie pytanie bo strasznie mi urósł brzuch na dole tak jak na ciąże i strasznie mnie ciągnie do śledzi i do słodkiego i rano mnie mdli i tak dziwnie pulsuje mi prawy jajnik.
A test pokazał negatywny wynik.
Wiem że to może trochę głupie pytanie.

Jak miałaś normalną, trwająca tyle samo dni co zwykle miesiączke, to raczej w ciąży nie jesteś. Jesli trwała np 2 dni i była bardzo skąpa, to i wszystko może być wtedy możliwe.
A co do śledzi i słodkiego, ja to lubie i bez ciąży ;P na jedzeniu osobiscie bym sie nie sugerowala bo ja potrafie zjesc saladke z tunczyka przegryzajac bananem i popijajac cola; p a mdlosci, hmm jak sie sledzie wpierdziela to ciezko zeby ich nie miec, sledzie chyba sa ciezko strawne...

reklama
Jak miałaś normalną, trwająca tyle samo dni co zwykle miesiączke, to raczej w ciąży nie jesteś. Jesli trwała np 2 dni i była bardzo skąpa, to i wszystko może być wtedy możliwe.
A co do śledzi i słodkiego, ja to lubie i bez ciąży ;P na jedzeniu osobiscie bym sie nie sugerowala bo ja potrafie zjesc saladke z tunczyka przegryzajac bananem i popijajac cola; p a mdlosci, hmm jak sie sledzie wpierdziela to ciezko zeby ich nie miec, sledzie chyba sa ciezko strawne...

Wiesz co tylko ja nigdy nie lubiłam śledzi:(
A co do miesiączki to miałam tylko plamienie i była 2 dni więc nie wiem co o tym sądzi czy iść do lekarza. czy dopiero w kolejnym dniu miesiaczki

Wiesz co tylko ja nigdy nie lubiłam śledzi:(
A co do miesiączki to miałam tylko plamienie i była 2 dni więc nie wiem co o tym sądzi czy iść do lekarza. czy dopiero w kolejnym dniu miesiaczki

hoho to w takim razie pewnie jestes w ciąży :) Ile jestes juz po terminie miesiaczki? Trzeba sie zastanowić, który to by był ewentualnie już tydzień, 5, 6, 7?
No i najlepiej na razie zrob jeszcze jeden test. Tylko kup jakis inny, bardziej czuły.;-)

hoho to w takim razie pewnie jestes w ciąży :) Ile jestes juz po terminie miesiaczki? Trzeba sie zastanowić, który to by był ewentualnie już tydzień, 5, 6, 7?
No i najlepiej na razie zrob jeszcze jeden test. Tylko kup jakis inny, bardziej czuły.;-)

po terminie miesiączki jestem 3 tygodnie powinnam mieć 29wresnia a miałam tylko plamienie
:-:)-:)-:)-(

Malwina zamiast testu sikanego proponuje Bete. Po jej wyniku nie będzie żadnych wątpliwości czy jesteś czy nie jesteś w ciąży.Nie wiem na co jeszcze czekasz ... :) Gin też wykryłby już ewentualną ciąże.

Madzia nie wiesz czy w dniu, w którym TO sie stało (nie wiem jak to nazwać heh he) miałaś owulację. Nawet przy obserwacji śluzu, temperatury nie można wiedzieć na pewno czy owulacja w okreslonym dniu miała miejsce. Da się to tylko określić przez monitoring. Można podejrzewać jedynie dni płodne a nie owu. W którym dc wtedy byłaś? Jak długie są Twoje cykle? Regularne?

po terminie miesiączki jestem 3 tygodnie powinnam mieć 29wresnia a miałam tylko plamienie
:-:)-:)-:)-(
to by wyszedł jakiś...7 tydzień. Mówie ci zrób test, na twoim miejscu poleciala bym jeszcze dziś do apteki i zrobiła. Są teraz takie ze wcale nie trzeba robic ich z porannego moczu :) A ogolnie jak ty sie czujesz przy ew. ciąży?

reklama
Shiraa jutro polecę na betę wiesz co ale przed 29wrześcnia miesiączka mi się spóźniałam miesiąc.
Wiesz co a co do brzucha to miałam mniejszy a i w dole brzucha zrobił sie lekko twardawy.
madzia18 wiesz co testu nie kupuje bo nie chce sie martwic jutro mam babdania u lekarza to poproszę o zrobienie Betty. A jak się czuje czuje większe zmęczenie i jestem lekko rozdrażniona wszystko mnie wkurwia jak nigdy

Do góry