• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

madzia zauwaz ze klucilysmy sie na pocztku, teraz przynajmniej ja to traktuje jako zwykla rozmowę i wymiane poglądów :tak:
Anaztazja caly czas kazda mowi ze to juz ostatnie zdanie :-D powiem tak, wrzucmy na luz ty masz swoje zdanie na ten temat ja swoje i co do tego sie nie dogadamy wiec lepiej skonczyc temat, ale jak dla mnie to nie znaczy ze nie mozemy pisac razem na inne tematy :tak: a temat kotów, psów i innych "tworów" uważam za zamkniety :-D:-) tylko jedna prozba, wypowiadaj sie na wszystkie tematy ale nie atakuj tak z góry ludzi, bo tak naprawdę nie wiesz jakim jestem człowiekiem :)
Malwina no ja sie doczekać nie mogę tej fotki ;-) a według usg w którym tyg jesteś??

Ostatnia edycja:
reklama
Malwina no ja sie doczekać nie mogę tej fotki ;-) a według usg w którym tyg jesteś??[/QUOTE]
według usg jestem w 7 tygodniu ciązy cały czas mi sie wiesza laptop i stronki jutro na pewno dodam zdjęcie

Bansikxd:))nie wiedzialam jak mam nazwac tych drugich wiec napisalam slowo jakie mi przyszlo do glowy:))
patrzcie dziewczyny a ja nie mam duzo zajec bo mieszkamy z moja mama mam duzo wolnego a nie moge miec kota bo mama nie lubi...pozatym rok temu musialam uspic mojego kochanego Feluszka i jeszcze za nim rozpaczam....napewno jakby zyl to by sie dogadal z moja Majką:)

Mi się kończy powoli @ a co za tym idzie znów szaleją hormony :P
Cały dzień jęczałam mojemu Tż, że nie chcę czekać, że chcę już dzidzię, ale jego głos rozsądku silniejszy :( ale to dobrze, bo wiem, że jest odpowiedzialny i chce mieć pewność, że utrzyma nasze maleństwo :) Kochany z niego facet :) No i sobie wymyślaliśmy imiona i dla chłopca mamy z 5 a dla dziewczynki nam się żadne nie podoba :P A co śmieszniejsze ja bym chciała córeczkę hihi :D
Aaa i zapomniałabym - od kilku dni biorę kwas foliowy :) ale zastanawiam się czy sam folik starczy, może lepiej jakiś zestaw witamin??

lovley zrob badania na krew, u mnie po ich zrobieniu okazalo sie ze magnez tez musze brac. ja tez chcialam coreczke a mam chlopczyka i jestem bardzo zadowolona, i bardzo dobrze ze twoj facet jest taki odpowiedzialny, widac ze naprawde warto z nim zakladac rodzine :tak:

hej
przepraszam ze jesczcze raz sie tu odezwe.....ja w obronie wątku mimo że jak pisałąm wyżej nigdy się tu nie udzielałam bo jedno dziecko posiadam a chęć posiadania drugiego własnie jest zaspokajana.....rozumiem dziewczyny wasze rozgoryczenie bo jak napisała Baska wątek rozwinoł sie nie w tym kierunku co potrzeba....a szkoda bo lubiłam was czytać.....naprawde fajnie pisałyście,mądrze.....no i piszcie dalej jest Was spora grupka które sie tu stale udzielały i powinnyście dalej to robic.....wtedy wątek wróci na własciwe tory.....już zmykam,może niepotrzebnie sie napatoszyłam ale te kłutnie troche były nie fajne......

reklama
bansixd w wakacje miałam robioną całą morfologię łącznie z cholesterolem i OB itp. i wszystko było w normie :) mam nadzieję, że przez te 3miesiące dużo się nie zmieniło :) A co do magnezu to ja słyszałam dużo dobrego i codziennie przed snem łykam i tak i tak :)

ja tez chcialam coreczke a mam chlopczyka i jestem bardzo zadowolona,
ja też teraz tak mówię że córka, ale jak zajdę w ciążę to nie będzie miało znaczenia, bo będę najszczęśliwsza na świecie :)

i bardzo dobrze ze twoj facet jest taki odpowiedzialny, widac ze naprawde warto z nim zakladac rodzine :tak:
ojjj tak :) jeśli chodzi o odpowiedzialność to można na nim polegać :) ma czasem dni, że zachowuje się jak debil ;) ale generalnie jeśli chodzi o dziecko to strasznie się przejmuje i w ogóle chce jak najlepiej żeby wszystko było :)

mamola ja wierzę, że nasz wątek pomimo tego małego incydentu pozostanie taki super jaki był dawniej :)
kurde , kurde ,kurde.... tez chce byc w ciazy! :P nawet mi sie dzis snilo...
madzia18 mi się śniło wczoraj, że chodziłam z wózkiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry