• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
raczej na krótkotrwały stres to nie działa, przed egzaminem na prawo jazdy tak sie stresowałam, juz 2 tygodnie przed egzaminem noc w noc snil mi sie po nocach ten egzamin, strasznie bylam zestresowana no i schudłam. a w dzień egzainu - oaza spokoju :D to było strasznie dziwne..

ja od grudnia ide do pracy to napewno schudne:)))juz sie nie moge doczekactylko jak ja wstane o 4.30 jak moja mala sie budzi ostatnio w nocy:(((

kurcze to faktycznie bedziesz niewyspana chodzic, na dzieci to ja zadnych sposobow nie znam niestety :);) ja na razie tez pracuje - tzn. paraktyki mam...w sumie zadna praca, troche papierkowej roboty, troche na komputerze roznych takich i w sumie jak mam na 9 to o 11-12 ide juz do domu :) dla mnie w sumie raj :P he he

reklama
madzia18 wejdz do mnie na zdjecia i tam bedziesz miała zdjecie tylko troszke nie wyrażne bo robione starym telefonem i na dodatego nokią bo niestety scan mi nie działa i nie mogłam ze skanowa ale jutro sie postaran jak bede u brata to ze scanuje i wstawie całe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry