reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też jest ONA - dzidzia :D

Mi tam wszystko jedno co będzie, byle zdrowe ... ale mogłaby być dziewczynka ;) :D

reklama
Mnie tez jest wszystko jedno czy rośnie mi dzidzia czy dzidziuś :-)
Ostatnio w rodzinie wszystkie kuzynki rodziły samych chłopaków więc jeśli my się wstrzelimy z dziewczynką to na pewno będzie większe poruszenie :-)

:) u mnie 9 czerwca dopiero się potwierdzi czy to naprawdę syn ;)

juaska napisała: Aniołek gratuluję Zuzanki!! :-)

Dziękuje:)

Dla mnie tak samo - nie ważne jaka płeć ważne aby zdrowe było:) Trzymam kciuki abyście poznały płeć dziecka jak najszybciej:)

no dziewczyny u mnie dzisiaj sadny dzien:)) na 19h mam wizyte na badanie -przy okazji robi usg , mam nadzieje ze dowiem sie cos wiecej o moim malym lokatorku/ce :)))))))

witam i trzymam kciuki! ja też czekam z niecierpliwością aż dowiem się czy chłopak czy dziewczyna, więc trochę Ci zazdroszczę że już się dowiesz :)
my byliśmy w 13 tygodniu ciąży na usg i wtedy dziecko nie chciało pokazać pupci :)
póżniej byliśmy w 14 tygodniu na usg genetycznym z nagraniem na płytę i jak na złość skrzyżowało nóżki! hihi
kolejna wizyta 2 czerwca i czekam z niecierpliwością

oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe, ale ciekawość jaka płeć jest ogromna!

reklama
Ja również mam wizytę 2 czerwca ale to już połówkowe będzie w 21 tyg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry