reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Wrocilam i widzialam..........................siusiaczka ;D
chlopczyk jak sie patrzy i lekarz nie mial zadnych watpliwosci, z profilu i z przodu :D
bede sie mogla teraz nastawiac psychicznie na dwoch facetow w domu ;) :laugh:
kurcze, fajnie tak juz znac plec dzidziusia :D

reklama
Agataje wielkie gratulacje

To super fajnie wiedzieć co się nosi w brzuszku

Może będziemy dopisywać płeć do naszych terminów, co ty na to Rusałko

GRATULACJE DLA AGATKI PANA HAN SOLO I MAŁEGO FACETA!!!!

Agatko, w którym tygodniu licząc od pierwszego dnia @ jesteś??

Ale się cieszę.

dzieki za gratulacje ;D ;D ;D
ale sie ciesze tak w ogole :laugh: :laugh: :laugh:
a wg usg to jestem w ciazy 16tyg i 3 dni :D
a tego siusiaczka bylo calkiem dobrze widac ;D

Wielkie gratulacje Agatatje!!!

Fajnie, że już wiesz! Ja może cos się dowiem w poniedziałek.

I równie wielkie gratulacje dla szczęśliwego tatusia!!

Agatko najszczersze gratulacje !!!!!
A jakie miałaś USG 3 D czy normalne?
Pytam się bo 21-12 mam USG 4D i mam wielką nadzieję,że coś zobaczymy ...

ja mialam calkiem normalne, ale ja tam tez siusiaczka widzialam :laugh:
od frontu i z profilu ;D
maly sie slicznie wystawil i grzecznie nozki rozstawial :laugh:

a fotka z usg jest sliczna, tak fajnie policzki i powieki widac i glowka ma juz taki "dorosly" ksztalt :laugh:

Olu, a jak znalazlas lekarza z tym usg 4D?
ja bym sobie raz chciala dzidzie tak zobaczyc, ale nie wiem jak znalesc lekarza z takim sprzetem...

Agatko ja od mej przeprowadzki do Elblaga zaczęłam do niego chodzić ...facet ma naprawdę superowski..najnowszy sprzęt dotychczas miał 3 D ale kupił nowszy model 4 D..miał również otworzyć klinikę prywarną- rodzenie w ramach NFZ tylko 100 zł za rodzinny poród, lecz w Elblągu jest tylko 5 anastezjologów i nie może skompletować kadry. Ale mnie pocieszyłaś..moża naprawdę Maluszek zrobi nam prezencik gwiazdkowy i pokaże swoja płęć...oj jakbym chciała.
A długo Ci robił badanie? Jak duży jest Twój "Mężczyzna"? :)

reklama
Jejku dziewczyny, nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze juz znam plec ;D :laugh: ;D :laugh: ;D :D
poprostu nigdy sie jeszcze nie wzruszylam na widok siusiaczka ;) :p
taki tyci, malusi, ale najladniejszy na swiecie ;D :p ;D

to jest zupelnie inaczej jak sie wie jak sie zwracac do malucha, tak nagle nabiera osobowosci :D

Olu, maly sie tak ustawil, ze wlasciwie pierwsze co bylo widac to plec, nawet nie zdarzylam dobrze usiasc na fotelu,a tu lekarz mowi:
Prosze, niech pani zobaczy, mamy chlopczyka, widzi pani?Tu jest siusiak ;D
a teraz z boku, tu tez widac, widzi pani?

Do góry