reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

reklama
Mój właśnie nie chiał mi powiedziec, poniewaz istniało duze prawdopodobieństwo pomyłki..a byłam wowczas w 14 tyg ciaży..i powiedział, bym wytrzymała do stycznia..wiec czekamy:)

Aniasorsha no proszę jaki tajemnicze maleństwo, a ja leciałam z pracy jak ta głupia żeby zobaczyć kto następny zdemaskowany ;D Mam nadzieje że nie będzie takie tajemnicze jak mój Bartek który pokazał płeć dopiero w 28tc (po kilku nieudanych próbach)
A za ciebie Olu trzymam kciuki i dawaj znać natychmiast po wizycie

Ania, na pewno niedlugo sie okaze :D
Olu, powodzenia!!!!
blagaj tego swojego malego, zeby sie dal zdemaskowac, moze grzecznie poslucha mamusi :laugh:

Jeszcze raz dziekuje za gratulacje ;DMam nadziej,ze i wasze kruszynki beda daly sobie zobaczyc co tam miedzy nozkami maja ;D
Moze chca was zaskoczyc :DZycze jak naj,uwazajcie na siebie i malenstwa ;)
Ola K. ja jestem jak po sowaczku widac poczatek 5miesiaca ;)ale czas ucieka ;)

Oj dziewczynki długa noc przede mną...nie mogę zasnć i doczekać się jutrzejszego dnia o 15 :00 będę wypatrywała...hihihi

Niecierpliwisz sie...........postaraj sie jednak zasnac,musisz wypoczywac,czekam na wiesci.........a co myslisz nosisz pod srduszkiem???????

Maxin niby nie mam preferencji , ale intuicja podpowiad mi,że będziemy mieli słodziutkiego synusia...mam już córcę i wiem jak to jest z pielęgnacją dziewczynek..no i nigdy mnie nie obsikała jak to zdarza się chłopaczkom, gdy się ich przewija i poczują zimno hihihi

od czasu do czasu czytam co tam u was czerwcowka sie dzieje....mam nadziej,ze nie macie zazle,ze na waszym sie pochwalilam co bedzie,ale szczerze mowic musialam pomylic watek z majowkami,hi,hi,hi,zapedzilam sie z radosci ::)
pozdawiam ;)

reklama
pewnie, ze nie mamy za zle, ja to bym sie najchetniej wszedzie chwalila ;D
Olu bardzo jestem ciekawa czy twoja coreczka bedzie miala braciszka czy siostrzyczke :laugh:

Do góry