reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chłopiec czy dziewczynka?

Miasto
Wrocław
Cześć dziewczyny
icon_biggrin.gif
proponuje Wam fajną zabawe
icon_biggrin.gif
a może to nie tylko zabawa
icon_wink.gif
Jest to test sprawdzający czy urodzimy chłopca czy dziewczynkę
icon_wink.gif
oczywiście traktuje to z przymrużeniem oka ale zobaczymy jak często się sprawdza
icon_lol.gif
można ten test zrobić w każdym momencie ciąży i nie trzeba zaznaczać odpowiedzi na pytania których się jeszcze nie zna. Zapisujcie Wasze wyniki (podawane są w %) a później będziemy sprawdzać. Więc do dzieła
icon_biggrin.gif
oto link do testu:

Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.

reklama
ja z pierwszej mam
Na 48% będzie to chłopczyk.
Na 52% będzie to dziewczynka

z drugiej
dziewczynka

z trzeciej
też dzieczynka

a płci się dowiem dopiero być może 13.03.

Pierwsza ciąża 57% dziewczynka, sprawdziło się
Druga ciąża 67% dziewczynka, a mam synka :-p

Z chińskiego kalendarza pierwszej ciąży nie mogę sprawdzić, bo jest dopiero od 18 lat, a druga ciąża wychodzi dziewczynka, więc się nie sprawdził. Z resztą jak tak patrzę, to ja powinnam być chłopcem :-D

Mi wyszło
33% będzie to chłopczyk.
67% będzie to dziewczynka

A na 100% z USg będzie to chłopczyk :-D

Na 43% będzie to chłopczyk.
Na 57% będzie to dziewczynka.
Za 1,5 m-ca urodze dziewczynke, a z meżem nadal sie sprzeczamy o imie :-) ale skoro ma to by córeczka tatusia to chyba mu ustąpie..

29% - chłopiec, 71% dziewczynka wg wierzeń ludowych; ciekawe czy się sprawdzi:tak:chciałabym dziewczynkę, bym miała do pary dla Agatki; mam 2 chłopców i na końcu dziewczynkę; najważniwjsze, żeby było zdrowe:-)

reklama
Wynik:
Na 38% będzie to chłopczyk.
Na 62% będzie to dziewczynka.

Z chińskiego wyzło mi dziewczynka :D

W piątek mam USG w 16 tyg to zobaczymy może już coś będzie. Poza tym chciałabym dziewczynkę <3

reklama
Do góry