ZDiewczyny - tego watku nie dam rady przeczytać bo strasznie dużo stron tu naprodukowąłyscie. Normalnie szok!!! Chyba z 50.... moze kiedyś jak będe mieć wiecej czas (za 10 lat hehe)
Napisze wam tylk oco jets u nas bo jets niefajnie
Wiec przed wyjazdem do Rabki Marysie wysypało - nic jej nie pomagało tylko było coraz gorzej, zmieniłam proszek i kosmetyki - nic to nie dało - wróciłysmy do Krakowa - zaczeła srać na zielono ( tak co piątą kupę) ze sluzem- pediatra (prywatny) stwierdził skaze i kazął mi odstawic wszystko co uczula - odstawiłam - dostała steryd, Fenistil, wapno - w dwa dni jej zeszło wszystko - uciesyłam sie że wiem przynajmniej co ja uczula - ale zaczęła mi srać na zielono - wszytskie kupy i ze śluzem i wodniste były i pojawiła się krew. Dostała Nifuroksazyd i Trilac - i lekarz kazął odstawić tamte leki - bo podobno nie wolno naraz. Po odstawieniu wsypka wylazła znowu . Kupy przesta ly być ziolene po tygoniu wiec odstawiłam Nifuriksazyd i powróciłam do porzedniego zestawu leków. I co ??? ***** !!!! NIC!!! dalej okropna wysypka, swędzoące plamy, świecące policklzi, zaczerwienienia w zgęciach. Kupy są żółe ale bardzo luźne - taka prawie woda leci.
A najgorsze jest to ze przez 3 tygodsnie mała przytyłamtylko 200 gram (byłam z nią w przychodni bo mój prytwatny peditra wyjechał - wraca za tydzień) Oczywiscie baba w przychodni zbagatelizowała tak mały przyrost masay ciała. Czekam aż te mój wrć wróci bo jestem cała w nerwach. Acha i ma dosć małe cimiąckzo i barzdzo twardą czache - wiec już bardzo ograniczyłam D3 (choc i tak dawałam bardzo mało......).
No wiec jak same widzicie u nas nieciakawie.......
A najgorsze to że dalej nie wiem co ją uczula...... BIdulka płącze przez sen, dodtakowo idą jej zeby....Budzi sie w nocy lkika razy, w czasie dzinnych drzemek tez sie budzi (jak ją wezmę na rączki pohusiam to ise uspokaja i dalej usypia).....
Dobrze ze mogłam sie wam wyzalic to moze mi któraś dorafdzi co mam robic i czy faktycznie tak niski przyrost wagi jest dopuszczalny (w necie znlałam ze aboslutne minimu to 400 gram na miesiac)