reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

ojej ale się porobiło.
Dużo zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i Piotrusia !!!!
Angie spróbuj dawać też kaszki ryzowe one są wzbogacane w żelazo. Ja tak robie

A u nas też nie wesoło. Musiałam wycofac wszystko z jadlospisu małej bo dostała takiej wysypki że była jedną wielka czerwoną plamą, jak ja wcozraj kapałam to się normlanie juz poryczałamz tej bezsilności.....
Ostawiłam Bebilon Pepti, jabłka, kaszke ryzową jabłkową, gruszki, ziemniaczka, dynię no generalnie odtsaiwłam wszystko i dziś dostała tylko kaszkę ryżową zwykła na moim mleku. Odstawiłam tez kosmetyki i smaruja ja tylko kremem z wit. A (tam jest najmniej chemii bo tylko wazelina, lanolina, woda i wit A) NO I DZIŚ JEST LEPIEJ!!! Załamało mnie to kopmletnie. bo wychodzi ze najprawdopodoniej to Bebion ją uczulał. Mam zajebistego doła, nie wiem co ona będzie jeść. Chyba kupię ten Sinlac, dużo dziewczyn chwaliło ze jest dobry w smaku. No i chyba mi zostanie karmienie ją cyckiem...... nie wiem tylko jak długo wytrzymam....

reklama
ooo Gluszek kochana wspolczuje tobie i Marysience,kurcze czyzby faktycznie Bebion????Kurcze ciezko niewiedziec od czego to,hmmmmmmm................Oby bylo lepiej,daletgo cie ostatnio nie widac na BB,musi byc lepiej;-)

no mam Tamrunia - chyba własnie międzynarodowy dół mamy :-)
No włąsnie dlatego MAxin - nawet mi się kompa nie chciało włączać taka byłam jakaś nie bardzo do pisania

NO WLASNIE TA DZIS JAK MALA DO SPANIA KLADLAM TO SOBIE POMYSLALAM ZE CIE WCZORAJ NIUE WIDZIALAM

gLUSZKU MOWIE CI ZE =W KONCU DOJDZIECIE OD CZEGO TO JEST!!!NIE BEDZIE TAK ZLE !ZOBACZYSZ!

Głuszek, Jakub uwielbia sinlac. Są jeszcze inne mleka dla alergików. Popytaj pediatrę, co zamiast :-)

Heksa, szmery mają różną przyczynę i nie zawsze są spowodowane wadą serduszka. Szmery może powodować anemia, ale też i szybki wzrost dziecka (mój mąż tak miał).

Oby wszystkie chorowitki szybko wyzdrowiały :-)

reklama
Głuszek u nas na pewno uczula jabłko i ziemniaki z dynią, myślę też, że marchewka. Jestem załamana, bo to przecież produkty najmniej uczulające. Nie wiem co ona będzie jeść?!!! Innych produktów jeszcze nie sprawdzałam i za bardzo nie wiem jak się za to zabrać, bo jej praktycznie nie schodzi to uczulenie z buzi, więc nie wiem jak działa nowy produkt:(((((((((((((((((((

Wiem też na pewno, że nie uczula ją gruszka.

Tak wygląda Pola jak zje coś nieodpowiedniego:

obraz006nd1.jpg

Czasem ma aż takie pecherzyki (nie widać tego dobrze na zdjęciach)
obraz009ox6.jpg

obraz005maedb5.jpg

Do góry