reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Angie właśnie nie wiem jak to jest z tymi gruszkami, z innych firm jest po 6 miesiącu, w gazecie i na necie też tak czytałam, ale z drugiej strony czytałam, że jest bardzo mało alergizująca i z Hippa jest soczek i słoiczek jebłkowo-gruszkowy i Gruszka Williamsa po 4 miesiącu.
Ania piła już soczek gruszkowy i jadła przecier jabłkowo-gruszkowy. Smakowało jej i nic jej nie było.
Ania piła już soczek gruszkowy i jadła przecier jabłkowo-gruszkowy. Smakowało jej i nic jej nie było.
Kurcze - ale sie porobiło.
Abryz - strasznie mi przykro - ucałuj Piotrusia - oby wszystko było dobrze. A ten stan zapalny jelit to oni są wstanie wyleczyć??
Heksa - biedulka twoja Natalka z tym serduszkiem
Kasiunka - oby Polcia szybko wyzdrowiała
angie - dziewczyny dobrze radzą - dodam tylko tyle do tego, ze mi lekarka jako pierwszy owoc zaproponowała gruszki jako najmniej alergizujące - i to prawda - bo jak na razie tylko je MIrek może jeść - Mirek b. lubi z Bobovity - taki czteropak - podobnie wygląda jak jogurty - są smaczniejsze niż z Gerbera
Abryz - strasznie mi przykro - ucałuj Piotrusia - oby wszystko było dobrze. A ten stan zapalny jelit to oni są wstanie wyleczyć??
Heksa - biedulka twoja Natalka z tym serduszkiem
Kasiunka - oby Polcia szybko wyzdrowiała
angie - dziewczyny dobrze radzą - dodam tylko tyle do tego, ze mi lekarka jako pierwszy owoc zaproponowała gruszki jako najmniej alergizujące - i to prawda - bo jak na razie tylko je MIrek może jeść - Mirek b. lubi z Bobovity - taki czteropak - podobnie wygląda jak jogurty - są smaczniejsze niż z Gerbera
Kurcze Natlka co podupada na zdrowko,bidulka,a czemu ma te szmer????Dosk,ze tyle na glowie masz to jeszcze dodatkowe zmartwienia,duzo wytrwalosci,NA PEWNO PO BURZY przyjdzie SLONECZKO:-)
ABRYZ FAJNIE,ZE JEST JUZ W DOMKU TU NA PEWNO SZYBCIEJ DOJDZIE DO SIEBIE,co za wstreten wirusiska dzieci lapia,a jak schudl,bedziesz go musialm podtuczyc jak wyzdrowieje:-)
ABRYZ FAJNIE,ZE JEST JUZ W DOMKU TU NA PEWNO SZYBCIEJ DOJDZIE DO SIEBIE,co za wstreten wirusiska dzieci lapia,a jak schudl,bedziesz go musialm podtuczyc jak wyzdrowieje:-)
o, abryz - dobrze, ze Piotrek juz w domu! Buziaki dla niego!
Angie - my naszej lapalismy siuski na 3 razy
Jesli chodzi o gruszki to mysle, ze zalezy od tego co dokladnie jest w danym sloiczku/buteleczce. Bo niekiedy jest dodana jakas maka, ryz czy cos. Wiecie co mnie jeszcze zdziwilo? Po 6 miesiacu sa deserki z jogurtem - moga nasze dzieci juz jesc jogurty?
A z upodobaniami Waszych dzieci to ciekawe co piszecie - moja chetniej je wlasnie zupki i warzywa niz owocowe desery (i to obojetnie czy sloiczkowe czy robione przeze mnie)
Angie - my naszej lapalismy siuski na 3 razy
Jesli chodzi o gruszki to mysle, ze zalezy od tego co dokladnie jest w danym sloiczku/buteleczce. Bo niekiedy jest dodana jakas maka, ryz czy cos. Wiecie co mnie jeszcze zdziwilo? Po 6 miesiacu sa deserki z jogurtem - moga nasze dzieci juz jesc jogurty?
A z upodobaniami Waszych dzieci to ciekawe co piszecie - moja chetniej je wlasnie zupki i warzywa niz owocowe desery (i to obojetnie czy sloiczkowe czy robione przeze mnie)
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Oj tak jeszcze to mi doszło jak by było mało nie wiem dokładnie co bo lekaz na badaniu do szczepienia wysłuchał szmery a wysłuchiwał z 15min. wiec raczej nie pomyłka ja mam wrodzoną wade sreca i co sie okazuje mała powinna byc obieta po urodzeniu jakims programem ale niestety zostało to pominiete i teraz znowu zaczynaja sie cyrki nic czekam kardiolog dzieciecy przyjezdza do nas w ostatnią sobote miesiąca z Wrocławia wiec czekam zeby dowiedziec sie co i jak konkrety?? bo narazie to tylko sie martwie.
Mąz nawet nie zapytał co u lekarza i jak mała po szczepieniu.
Dalej sama ze wszystkim.:-(
Mąz nawet nie zapytał co u lekarza i jak mała po szczepieniu.
Dalej sama ze wszystkim.:-(
reklama
No masz racje A+T dzieci juz maja swoje gusta i gusciki
Mojemu dzis posmakował banan z morela. Zupy znow pół słoiczka. Jeszcze nie gotowałam mubo nie miałam dzis czasu ale jak bede teraz pare dni u mamy to cos mu upichcimy.
Abryz Piotrek na pewno z tego szybko wyjdzie, moj siostrzeniec złapał rotawirusa jak miał chyba ze 2 latka no i po szpitalu wydobrzał. Duzo zdrowka zycze całej rodzince!
Heksa biedulko ty to sie masz...nie dosc ze z Mezem to teraz Natalka...ale tak jak juz pisałysmy napewno Natala z tego wyrosnie

Abryz Piotrek na pewno z tego szybko wyjdzie, moj siostrzeniec złapał rotawirusa jak miał chyba ze 2 latka no i po szpitalu wydobrzał. Duzo zdrowka zycze całej rodzince!
Heksa biedulko ty to sie masz...nie dosc ze z Mezem to teraz Natalka...ale tak jak juz pisałysmy napewno Natala z tego wyrosnie

Podziel się: