reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

kurcze Gluszke co za swinstwo do MARYSIENKI PRZYCZEPILO SIE,cholerka no

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY BYLO DUZO DUZO LEPIEJ I MALA W KONCU WYZWOLILA SIE OD TYCH PRZEKLETYCH WACHAN ZDROWIA;-)

reklama
Ojejku Głuszku :-( to straszne co piszesz, ale mam nadzieję że to tylko groźnie brzmi :-( . To pewnie z tych pleśniawek co miała wcześniej, prawda ? TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI

Głuszku zyczę zdrówka dla Marysieńki :-)
Maxin moja sie czasami tak pręży od niedawna, jak "chodzi" mega zmęczona przez zęby i coś jej sie własnie niespodoba, zdenerwuje to tak robi, ale rzadko.

Gluszku trzymajcie sie !!!
MAxin!!nie mam pojecia, ale wydaje mi sie ze to chyba taki jej sposob ma pokazanie ze cos jest nie tak jak ona chce!albo ze sie boi albo jeszcze cos!

reklama
Do góry