reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Nie wiem jak pomóc a moze jakis składnik w tkaninach??
moze trafiłas na domieszke poliestru w ciuszkach moze jakis inny składnik wiem ze niby kupuje sie 100% bawełna ale i zauwazyłam ze w tych wiekszych rozmiarach to ciezko o 100% bo same domieszki przynajmniej tu u nas

reklama
Głuszek, tylko to:Ta bezbarwna wysypka może mieć tło alergiczne i ścisłe przestrzeganie diety, jak również prawidłowa pielęgnacja skóry (nawilżanie, natłuszczanie) powinna poprawiać stan skóry. Dokładnie na temat tej wysypki powinien wypowiedzieć się lekarz, który prowadzi dziecko.

Czyli dupa blada.

ale od pokarmu tez moze to byc, bo to ze odstawilas wszystkiepokarmy kilka dni temu to nic nie oznacza. wysypka moze sie utrzymywac dluzszy czas

A my dziś po wizycie u lekarza. Mieliśmy 33 numer, a za nami przyszło jeszcze z 20 dzieci.
Miałam makabryczną noc. Jakub miał wielką kluchę w gardle i nie mógł tego odkaszlnąć. Poleciałam z nim do łazienki, żeby puścić gorącą wodę i narobić pary, ale g... - woda letnia. Dałam mu Clemastinum, posiedzieliśmy z godzinę na fotelu i jakoś przeszło. Teraz już mu się odrywa. Lekarka mówi, że mały ma gardło czyste. Może to alergiczne, bo dwa dni temu miał wysypkę. Mam nadzieję, że zacznie mu przechodzić :baffled::baffled::baffled:

Kropecka - ale jakaś poprawa by była, nie? nie mówię ze by zeszło ale troszkę by się zmnijejszyło.
Faktycznie Abryz duopa blada. Wiesz co lekarka moze miec rację z tym kaszlem na tle alergicznym - Marysia ma notorycznie gluty w nosie :-(

Sluchajcie a jak konkretnie sie objawia katar u dzieciatka bo moj jeszcze nie był chory ale od dwuch dni wydaje mi sie, ze mały ma cos z nosem nie tak...bo słychac jakby był jakis zapchany i troche jakby wilgotnej wydzieliny takiej jak slina pod dziurkami czasem widac...czy to juz katar i powinnam isc do lekarza? Dzis psiknełam mu wode morska...zobaczymy czy nie bedzie juz tego słychac przy oddychaniu...

Angie, jak nie ma gorączki i kaszlu, to poczekaj. Zakraplaj mu tą wodą, kładź na brzuszku, a w łóżeczku zrób mu wyżej pod głową :-)

Abryzka, no nieciekawie. U nas nie ma jakiś numerków w przychodni...

Angie, moja też kiedyś tak miała i jej przeszło samo. My narazie też bez choróbsk ------ odpukać

reklama
No nie ma kaszlu ani goraczki jak narazie wiec poczekam i zobacze co sie bedzie działo...Mam nadzieje, ze sie do Sylwestra nic nie rozwinie bo nigdzie nie pojdziemy:-( Nie zostawie go chorego...nawet z moja mama:no:

Do góry