reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

julinex - a jak wygląda ten pępek. U mojego ostatnio też zrobił się czerwony i ma takie strupki w środku. Co to jest ten ziarniak??? Może mój też ma. :(Będę musiała pokazać to lekarce. I tak muszę wezwać lekarkę bo Miirek coś kszle dzisiaj - ale zadzwonię do niej dopiero jutro.

reklama
heksa - zanim przeczytam co u ciebie ) mam sporo zaległości) - napisz co z małą - jak badania itp. cały czas myślałam co tam u ciebie???

była lekarka dzisiaj rano - mo strasznie churchlał
pępęk OK
niestety mały ma zapalenie oskrzeli :( :( :( - i musi brać antybiotyk i w razie problemów z oddychaniem muszę mu robić inhalacje ( muszę kupic aparat ) :( :( :( - biedactwo
- no i podejrzewa, iż te częste infekcje ( już druga od urodzenia) są objawem alergi na białko - muszę odstawić mleczko i jego przetwory i pozostało mu tylko Bebilon Pepti
kurcze jak nie urok to sraczka :mad:

wziął antybiotyk i poszedł spać - dostał tez Fenistil w kropelkach - na alergię.
Strasznie mi go żal - tek okropnie churchla - biedulek :( :( - dobrze, ze wróciliśmy wcześniej do domu ( chcieliśmy dopiero w sobotę - ale Romek potrzebował dzisiaj być we Wrocku) - bo dzisiaj moja lekarka wyjeżdża nad morze - a tak to się jeszcze na nią załapałam.

Mireczek dziękuje za pocieszenia ;)

reklama
biedny Miruś!!!

A ja nie jadam nabiału, nie piję mleka itp. Muszę zobaczyć, jak Jakub zareaguje na jogurt. Czy wrócą kolki, czy będzie ok :-)

Do góry