reklama
T
Tamarunia
Gość
Gluszek tu w UK dokladnie tak samo bylo!kazali mi tylko mala nawilzac i kapac w takim czym podobnym do oilarum i uzywac proszek dla dzieci i nie przegrzewac!pomoglo!
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a nasza wysypka to najwyrazniej arbuz. Albo camembert, nie moglam sie powstrzymac 
nocne rzucawki Adasia ustaly - HUUREJ ;D ;D ;D
ale dzisiejsza wizyta u okulisty wprawila mnie w smutek - najpewniej konieczny bedzie zabieg przetykania kanalika w oczku
We wrzesniu
w akcie desperacji rzucam sie do masazu ze zwiekszona potencja, liczac, ze pomoze, w koncu 3tyg jeszcze mam...
nocne rzucawki Adasia ustaly - HUUREJ ;D ;D ;D
ale dzisiejsza wizyta u okulisty wprawila mnie w smutek - najpewniej konieczny bedzie zabieg przetykania kanalika w oczku
wesolutka masuj masuj, nam się udało. A jak masz masować? bo nam jedna taka stara fran..., okulistka powiedziała, że od kącika ust w górę, do kącika oka-z naciskiem na nos-oki, dopiero mama mojej uczennicy, która też jest okulistką powiedziała, że no tak, ale jeszcze do tego od kącika wewnętrznego do zewnętrznego uhh. A! i podobno dobrze masować na jakiejś maści gentamecynowej, z przeznaczeniem do oczu
T
Tamarunia
Gość
nam tez po masowaniu przeszlo!
reklama
Podziel się: