reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

ja tam jednak nadal nie wierze w te szczepionki!
Kolezanka bardzo madrze mi wszystko wytlumaczyla i tyle sie naczytalam ze dziekuje.zaszczepie pozneij albo ta na P.

Biedronka o co chodzi z ta pierwsza dawka na pneumokoki? ja nie wiem jak to wyglada jaks ie pozneij szczepi...A+t chyba cos tu pisala ze ona pozneij tez szczepi....moze ona wie.

reklama
Ja Polę szczepię na pneumokoki przed pójściem do żłobka- bedzie prawdopodobnie szła od września. Już pytałam mojej ped. pierwsza dawka w maju- jak skończy rok (razem z normalnym szczepieniem) , a potem następna dawka przed wrześniem- koszt coś około 350zł.

dziewczyny szymon był szczepiony na pneumokoki i na sepsce to było w jednej szczypionce bo ja brałam udział w programie glakso smith klein oni wprowadzają nową szczepionke i hmmm jak by to powedzec zeby brzydko nie zabrzmiało ale testy przeprowadzają nic szymciowi nie było pobierali mu 2 raz krew z głowy zeby sprawdzic czy wszystkie szczepionki sie przyjeły bo jak nie to doszczepiają ale czy oni to naprawde sprawdzili toego sie nie dowiem... prowadziłam taki dzenniczek objaw i przy 2 dawce miał gorączke ale to podobno normalne.ps to było łacznie z tymi obowązkowymi szczepieniami

No to chyba wszystko się wyjaśniło odnośnie zachowania Ani. To chyba była trzydniówka, bo właśnie dzisiaj wysypało ją na tułowiu. Przez ostatnie dni miała podwyższoną temperaturę, ale nie mierzyłam jej w zasadzie, bo co jakiś czas sama spadała. Pewnie dlatego nie chciała nic jeść, a jak wkładała za duże kawałki to wymiotowała. Mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej...

Mlody dzis wnocy dostał katar:-( Budził sie co chwilke ale i sam zasypiał wiec nie było źle. leje mu sie z noska woda ale jakos dajemy rade. Oby sie to bardziej nie rozwinęło bo wokół nas wszyscy chorzy. dałam mu Nurofen.

ło jezu ile chorób.
co do szczepionek to podobno przy dzieciach alergicznych powinno sie szczepić vo to podobno uodparnia irganizm a z drugiej storny je teza ze to szczepionki moga wywoływac alergie.... zwariowac mozna

Angie co do twojej sprawy to cię nie posieszę - moja kozenka ma córcie w wielu Marysi i jadła mleko modyfikowane i sie dopiero teraz uczuliła. Ale jeślu to tylko szorstkie policzkli to to jest bardzo łągodna postać alergii i ja bym sie tym w ogóle nie przejmowała. Ja jak wychodzi mała wyspka to ją zlewam.

Lilith ja używam Elidelui jestem BARDZO zadowoilona. Nie robią się białe plamy na skórze - bardzo łagodzi świąd i wysypka bardzo ładnie schodzi. Także p[olecam - a protopic to tańsza wersja Elidelu

reklama
laski was ist das i jak to zniknąć...parę dni temu jakieś 3:)KIniusi zrobiły się jakieś parchy wokół warg sromowych i na udkach i na pośladkach,ale takim ciągiem nie wiem czy wiecie o co mi chodzi,ale w każdym razie to to wygladało jak pęcherzyki i chyba popękaly,ale jak ja mam to zniknąć?? smarowałam sudocremem, pudrem i tylko się zaognia od tych shitów,więc na noc nie posmarowałam niczym i nie wiem czy gut,,,czym to potraktowac???

Do góry