reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

zycze zdrowka dla chorowitkow Ani i manadynki
oraz dla adasia i Wesolutkiej

ja tez od piatku nie za dobrze sie czuje,gardlo mnie bol.nos zapchany,a w londynie upaly jak niewiem,oczywiscie juz sie skoczyly i lato najparwdopodobniej nie wrocic:wściekła/y:bez senes..czekam nna wakacjie jak na zbawienie

reklama
Dzięki dziewczyny. Poszłam dzisiaj z Anią do lekarza, żeby ją osłuchała, bo chcemy wyjechać i z nią wszystko ok. Tylko ten cholerny katar :wściekła/y:
Ja natomiast czuj się dzisiaj jeszcze gorzej i jestem bardzo słaba. Niestety do lekarza już nie doszłam. Okazało się, że moja lekarka jest na urlopie (Ani pediatra też!) i ta druga już nie przyjmowała, bo za dużo pacjentów :wściekła/y:

Tak Zdrowka zycze i udanego wyjazdu! Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale zawsze przed wyjazdami musi sie cos dziac ze zdrowiem dzieci:zawstydzona/y: Moj np od paru dni ma luzna kupe i tak se odparzyl tylek ze az wyje jak go przewijam na nic podmywanie, rozne bepanten, sudokrem... wietrzenie poprostu masakra...Jutro chyba pojde z nim do lekarza bo boje sie tak jechac z nim w niedziele. Qrde niby dziwnie tak z odparzeniem pojsc ale nie wiem od czego te kupy ma takie i sie martwie a szczegolnie mi go zal jak wyje z bulu kiedy mu myje albo wycieram tylek:-:)dull:

Wspolczuje Angie Alusiowi To Bardzo Boli,ja Uzywam Zawsze Dwoch Masci,jedna Tutejsza Tak Zolta,a Na To Daje Sudocrem I Pomaga

Moze W Aptece Macie Jakies Inne Srodki???

reklama
Do góry